Tamperelaisnainen julkaisi Facebookissa kuvan kuolleesta kissasta, jota kutsui lapsekseen. Naisen mukaan 8 kuukauden ikäinen kissa myrkytettiin, ja hän halusi kirjoituksensa avulla saada tietää miksi näin tapahtui. Kirjoituksesta ei käynyt vahvistetusti ilmi kuoliko kissa myrkytykseen, mutta nainen oli asiasta varma:
– Kyllä, se oli minun lapseni jonka sinä TAPOIT! (…) Mikä oli niin helvetin hyvä syy ja sinusta oikeutettu, että päätit että on ihan okei myrkyttää toisen lapsi, nainen kirjoitti.
Koskettava kirjoitus kuvasti, miten tärkeitä lemmikkimme meille ovat. Lemmikki on kuin muutkin läheiset; tärkeä osa perhettä.
– Toivottavasti sinä paskakasa joka päätit tappaa meiän kissan luet tämän ja mietit tekoasi. En ymmärrä mikä meiän pienessä kissa vauvassa häiritsi sinua niin paljon, että päätit myrkyttää Juba kuoliaaksi ja kyllä meidän kissalla oli nimi. Juba oli rakastettu perheenjäsen, jota sinä et ilmeisesti ymmärrä. Tulitko ajatelleeksi, että kissa saattoi olla ihmisen joka ei ehkä pysty hankkimaan lapsia ja on ottanut siksi kissanpennun. Tämä kissanpentu saattoi olla sen ihmisen lapsi, nainen kirjoitti.
Nainen korosti, että eläinten lisäksi myrkyt voivat joutua myös lasten suuhun.
– Varokaa ihmiset, ettei teidän karvaiset lapsenne, tai ihan ihmislapsenne syö myrkkyä ja koe samaa kohtaloa kuin meidän pieni Juba vauva.
(Kissan nimi muutettu, koska nainen poisti julkaisun muutamaa päivää myöhemmin.)