Miss Plus Size -voittajana ja yrittäjänä tunnetuksi tullut Niina Kuhta menetti äitinsä kolme vuotta sitten. Kuhta muistelee äitiään tuoreessa Instagram-postauksessaan.

Koskettavassa kirjoituksessaan Kuhta kuvailee olevansa hyvin surullinen tänään. Samalla hän painottaa kuitenkin tuntevansa suurta kiitollisuutta siitä, että sai äidikseen juuri oman äitinsä.

– Siitä on nyt kulunut surulliset 3 vuotta. Kun katsoin äitiäni viimeisen kerran. Hän tuskin pysyi enää tajuissaan mutta tunsin sen viimeisen pusun sen viimeisen katseen. Ja sen rakkauden. Aidon puhtaan rakkauden, Kuhta kirjoittaa.

– Olen vain niin kiitollinen että sain hänet äidikseni. Hän omisti elämänsä lapsilleen. Auttoi aina kaikkia. Hänen nimensä on Satu. Satumainen kaunis sielu. Maailman ihanin äiti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuhta kertoo saaneensa lapsuudenkodistaan hyvät eväät elämään.

– Äiti sanoi että sun ideat on välillä vähän kreisejä mutta onnistut niissä varmasti, Kuhta toteaa.

– Äiti hyväksyi kaikki ihmiset sellaisina kun olivat. Kaikki oli samanarvoisia. Äiti oli oikein hyvyyden ja ystävyyden perikuva. Ihailin tätä piirrettä hänessä, nainen kuvailee.

Julkaisussaan Kuhta myös muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta.

– Harvoin olen kenellekään kateellinen mutta jos sulla on äiti niin soita tai mee käymään. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu muutamassa päivässä ja kenet rakkaan voitkin yhtäkkiä menettää silmänräpäyksessä.

– Nyt kannan hyviä muistoja sydänmessäni ja mielessäni, Kuhta kiteyttää.

Lue myös:

Niina Kuhta ja Jussi-kihlattu ottavat ison harppauksen suhteessaan – uudelta perheenjäseneltä tiukka vaatimus Niinalle!

Televisiosta tuttu yrittäjä Niina Kuhta ja Jussi-rakas: Kihlat!