Televisiosta tuttu kokemusasiantuntija Nina Mikkonen nähtiin viime keväänä Nelosen suositussa Big Brother VIP -ohjelmassa. Tänä syksynä hän on seurannut tiiviisti ohjelman tavisversiota.

– Innostuin sarjan katsomisesta, kun lupauduin mennä kommentoimaan suoraan lähetykseen parhaillaan pyörivää kautta. Jäin saman tien koukkuun. Siellä on hyvä casting. Taloon on valittu riittävän erilaisia ihmisiä, Nina Mikkonen kommentoi Metropolille.

Ninan mukaan talossa kaksi hetkittäin ärsyttävää asukasta, jotka tuovat talon elämään puheenaiheita ja eloa.

– Olen iloinen, että talossa on Samin kaltainen ihminen, joka painelee katselijoiden kipupisteitä. Sami on välillä todella ärsyttävä, mutta samaan aikaan hän antaa sisältöä, koska hän saa ihmiset katsomaan asioita aivan uudelta kantilta. Myös Pekka on ärsyttävä, mutta talo olisi valjua ilman häntä. Jasmina on puolestaan parantanut tahtiaan.

Hän uskoo, että tulisi parhaiten talossa toimeen Melodyn ja Villen kanssa.

– En tiedä, viihtyisivätkö he minun kanssani, mutta minä viihtyisin heidän seurassaan. Myös Lasse on hurmaava nuorimies, Nina sanoo.

Nina sijoittui Big Brother VIP -kaudella kolmanneksi. Kilpailun voitti uransa lopettanut painija Petra Olli ja toiseksi sijoittui Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä Markku Pulli.

– Hämmästyksekseni suupalttina ihmisenä lyllersin aina häätöäänestyksistä takaisin taloon ja olin kolmen parhaan joukossa. Se on hieno saavutus! Olen iloinen, että katsojat jaksoivat pitää talossa minun ikäisen ihmisen, Nina toteaa.

Nina kertoo, että mietti pitkään ohjelmaan osallistumista.

– Ensin mietin, että onko se oikea formaatti minun kaltaiselle ihmiselle. Ajattelin, että on tylsää, jos ohjelma on vain peittojen heiluttamista ja juomista. Minulle vakuutettiin, ettei se ole sitä. Sen kuultuani olin valmis ohjelmaan, Nina kertoo.

Lue myös:

Big Brother -talosta pudonnut Toni Nieminen paljasti suorassa lähetyksessä härskin suunnitelman BB-talon jälkeiseen elämään!

Näin julkkis-Big Brother -kilpailijat tienasivat – katso, kuka tienasi eniten ja kuka jäi kokonaan ilman ansioita!

Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde nousi esille Big Brother -talossa: ”En pysy itsekään mukana”