Kun näet kirjainyhdistelmät OMG, IHQU, LOL , Daa tai <3, ei mieleesi välttämättä tule ensimmäisenä kuuma kupillinen teetä.
Teetä maahantuova Suomen Elintarviketuonti Oy Norqvist niminen yritys lanseeraa markkinoille teinikielestä poimituilla lyhenteillä nimetyn Easy-teesarjan. Nuorten suosimilla nimillä varustettujen tee-pussien kohderyhmää ovat tietenkin alle parikymppiset kuluttajat, joita maahantuoja pyrkii houkuttelemaan teenjuojiksi.
Myös juomien mausteet ovat perinteiselle teen ystävälle erikoisia tuttavuuksia. Mauteina on käytetty mm. vaahtokarkin, suklaan, jäätelön ja chilin aromeita.
Brändijohtaja Kristiina Nordqvist kertoo ajatuksen ”nuorten teestä” lähteneen siitä, että Suomi on perinteisesti kahvikansaa, mutta nuorille kahvi ei välttämättä ole enää itsestään selvä valinta.”Haluaisimme, että kaikki kymmenestä ikävuodesta ylöspäin oppisivat juomaan teetä. Ajattelimme, että nuoret on saatava jollain hauskalla tavalla kaapattua teenjuojiksi”, Nordqvist kertoo Markkinointi & Mainonnan haastattelussa.
Lähde: marmai.fi