Yhdysvaltojen Colorado Springsissä asuva perhe etsii juoksijaa, jolle ovat antaneet lempinimen ”Hullu kakkaaja”, sillä nainen on toistuvasti ulostanut jalkakäytävälle heidän talonsa eteen. Cathy Budde ja hänen lapsensa todistivat tapausta ensimmäisen kerran noin kaksi kuukautta sitten.
– He huusivat minulle: ”Et voi uskoa tätä!” He sanoivat, että ”tuolla on nainen, joka kakkaa!” Budde muistelee lastensa hämmennystä.
Budde oli mennyt ulos ja kysynyt naiselta, kakkasiko tämä tosissaan hänen lastensa silmien edessä.
– Kyllä, anteeksi, lenkkeilijä oli vastannut.
Budde oli ajatellut tapauksen olevan vahinko. Hän uskoi naisen palaavan ja korjaavan ulosteen jalkakäytävältä. Niin ei kuitenkaan tapahtunut. Budden mukaan naisen toiminta on tahallista.
– Olemme saaneet hänet kiinni kaksi kertaa sen jälkeen. Näimme hänet eilen. Hän tuli vähän eri aikaan sillä tiesi meidän katselevan, Budde kertoo.
Budde otti yhteyttä poliiseihin, jotka kehottivat häntä ottamaan naisesta kuvan ja jakamaan sen, jotta tämä jäisi kiinni. Poliisien mukaan nainen voidaan pidättää sopimattomasta käytöksestään. Jotkut kaupungin asukkaat ovat jo ottaneet yhteyttä Buddeen ja kertoneet nähneensä juoksijan ulostamassa takapihallaan. Budde on myös laittanut kotinsa ulkopuolelle kyltin, jossa pyytää lenkkeilijää lopettamaan. Kielto ei ole kuitenkaan tuottanut tulosta.
Perhe ihmettelee, miksi juoksija valitsi juuri heidän talonsa.
– Alle korttelin matkan päässä on useita julkisia vessoja. Tämä on tahallista, Budde toteaa.
Lähde: People
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)