PlayStation Vita muuttui puhelimeksi

Skype ilmoitti, että kannettavalla PlayStation Vita-viihdejärjestelmällä (PS Vita) voi tästä lähtien soittaa Skypen videopuheluita, mikä tarkoittaa sitä, että Skypen videopuhelumahdollisuudet saadaan ensimmäistä kertaa mobiiliin pelilaitteeseen. Vuoden 2012 alussa markkinoille tullut PS Vita -järjestelmä tarjoaa video- ja äänipuhelumahdollisuudet sekä Wi-Fi että 3G-malleillaan*. Vita -järjestelmän käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilman lisämaksua PlayStation®Storen ”Social”-luokasta.
“Käyttäjämme arvostavat mahdollisuutta käyttää Skypen ominaisuuksia missä ja milloin tahansa haluavat”, sanoo Manrique Brenes, Skypen liiketoiminnan kehitysjohtaja. “Kun Skype tulee PS Vitalle, täytämme olemassa olevien PlayStation-käyttäjien toiveen saada videopuhelupalvelut pelikonsolille ja otamme jälleen uuden askeleen kohti lopullista päämääräämme, joka on tehdä Skypen videopuhelut mahdollisiksi kaikilla alustoilla, kaikkialla maailmassa.”
Skype toimii PS Vita -järjestelmän taustalla, kun käyttäjät pelaavat tai käyttävät muita sovelluksia**. Tällöin käyttäjät voivat halutessaan tauottaa pelin, ottaa puhelun vastaan ja palata puhelun jälkeen kesken jääneen toimintansa pariin. Tämän lisäksi PS Vita -järjestelmässä on sekä etu- että takakamera, ja käyttäjät voivat vaihtaa sulavasti näiden kahden välillä Skype-puhelun aikana. Näin puhelut eivät jää vastaamatta, vaikka peli tai jonkin muun sovelluksen käyttäminen olisikin kesken.
PS Vita –järjestelmää on saatavilla sekä Wi-Fi- että Wi-Fi/3G-mallina. Laitteessa on myös 5 tuuman OLED-näyttö (kosketusnäyttö), takakosketusalue, kaksi analogista sauvaa, kaksi kameraa sekä sisäänrakennettu mikrofoni.
Lisätietoa Skypesta PS Vitalle löytyy osoitteesta skype.com tai http://eu.playstation.com/psvita sekä psvita.com.
*Ääni- ja videopuhelut vaativat Wi-Fi-yhteyden joissain maissa.
**Tietyt pelit sulkevat verkkoyhteyden ollessaan käytössä, mikä estää Skype-puheluiden vastaanottamisen.

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!