Palkittu ranskalainen kirjailija, elokuvaohjaaja ja tv-juontaja Yann Moix, 50, on saanut naiset raivostumaan lausunnoillaan.

Moix totesi Marie Claire -aikakauslehden haastattelussa, että yli 50-vuotiaat naiset ovat hänelle ”näkymättömiä” ja että heitä ei ole mahdollista rakastaa, koska he ovat liian vanhoja.

Moix deittailee mieluummin itseään puolet nuorempia naisia, koska ”heidän vartalonsa ovat erikoislaatuisia”. Hänen mukaansa ”yli 50-vuotiaan naisen vartalo ei ole lainkaan erikoislaatuinen”. Hän on mieltynyt erityisesti korealaista, kiinalaista ja japanilaista syntyperää oleviin naisiin.

Moix lausunnot ovat tietenkin raivostuttaneet naiset, joilta on tullut runsaasti palautetta.

– Parahin Yann Moix. Ei sinun ikäsi, vaan sinun persoonasi tekee sinut näkymättömäksi tutkassani. Terveisin, viriili alle 30-vuotias nainen.

– Yann Moixin aivot eivät ole erikoislaatuiset. Hän on liian ääliö, jotta KUKAAN voisi rakastaa häntä, eräs nainen twiittasi.

– Voisivatko myös alle 50-vuotiaat naiset olla sinulle näkymättömiä, pliis? yksi nainen naureskeli.

Twitterissä on myös vastattu Moixin kommentteihin jakamalla kuvia yli 50-vuotiaista naisista, kuten Halle Berry, 52, Sandra Bullock, 54, ja Cindy Crawford, 52.

Moix puolusteli lausunnoistaan nousseen kohun jälkeen itseään RTL:n haastattelussa sanomalla, ettei ole kenellekään vastuussa siitä, kenestä hän pitää.

– 50-vuotiaat naiset eivät myöskään näe minua, koska heillä on muutakin tekemistä, kuin hakeutua lähelle neurootikkoa, joka kirjoittaa ja lukee päivät pitkät. Kanssani ei ole helppoa olla, hän selitti RTL:lle.

Alla video RTL-haastattelusta

Lähde: Daily Mail

Kuva: YouTube / RTL