Tv-kasvo ja hotellialan yrittäjä Riina-Maija Palander on ostanut miehensä Kalle Palanderin kanssa asunnon Espanjasta. Hän kertoo asunnon ostamisesta Metropolille pitämässään blogissa.

– Harkitsimme vuokra-asunnon ja oman ostamisen välillä kauan. Olemme kaikki nämä vuodet olleet vuokralla, mutta kuten tiedämme, on vuokralla asuminen huono sijoitus. Kiinteistövälittäjänä seuraan markkinoita ja tarjontaa päivittäin ja kun Mijaksesta tuli yhtenä kauniina toukokuun päivänä pieni helmi myyntiin, teimme tiukat laskelmat ja tarjosimme asunnosta, Riina-Maija kirjoittaa blogissaan.

– Edestakaisin vääntö jatkui kolmisen viikkoa, kunnes pääsimme molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen ja tarjous oli maalissa. Kuultuani viimeisen tarjuksen menneen läpi istuin pitkään hiljaa ja tuijotin seinää. En voinut käsittää, että kymmenen vuoden vuokralla asumisen jälkeen omistaisimme nyt oman asunnon Espanjasta, josta oli tullut vuosien saatossa kotimaa.

Riina-Maija paljastaa, että hän näki asunnosta ainoastaan kuvia ja videoita ennen kauppojen tekemistä.

– Ystäväni Niko kävi katsomassa asunnon ja otti siitä minulle kuvia ja videoita. Jännitys oli senkin vuoksi kova elokuun lopussa, kun sain vihdoin avaimet asuntoon ja kävelin sinne ensimmäistä kertaa sisään. Väsynyt ja alkuperäisessä kunnossaan oleva kulahtanut asunto näytti silmissäni täydelliseltä. Remontointivelhona olin jo suunnitellut pohjakuvasta täydellisen remontin ja sen myös näin kun avasin oven tulevaan projektiini.

Lue Riina-Maijan uusin blogi ja katso kuvat remontin alla olevasta asunnosta täältä.

Lue myös:

IL: Riina-Maija Palander ottaa kantaa huhuihin talousahdingosta – avautuu epäselvästä kiinteistökuviosta

Kalle Palander julkaisi yllättävän myynti-ilmoituksen – sai seuraajat sekaisin: ”Onko vaimosi myynnissä?”