Suomalaisten suosikkiartisti Robin Packalén lisäsi sunnuntaina 14. toukokuuta äitienpäivän kunniaksi hellyyttävän julkaisun omalle Instagram-tililleen.

Postauksessaan Robin esitteli yli 300 000:lle someseuraajalleen rakkaan äitinsä, jonka kanssa muusikko nautti kesäisestä säästä perheen kotitalon terassilla. Robin on julkaissut äidistään sekä kuvan että videon, sillä kuvan nappaaminen ei heti ensiyrittämällä onnistunut.

Hulvattomalla videolla näkyy, kuinka äiti ja poika luulevat poseeraavansa kuvassa, mutta pian heille selviää kyseessä olevan sittenkin video. Vahinkovideon jälkeen Robin ja äiti ovat napanneet selfie-kuvan, joka on hienosti onnistunut.

– Hyvää äitienpäivää, Robin toivottaa englanniksi päivityksensä ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Robinin hauska julkaisu on saanut iloisen vastaanoton miehen faneilta. Kaikki postauksen kommentoijat ovat yksimielisiä siitä, että Robinin äiti vaikuttaa erittäin lämpöiseltä ja ystävälliseltä ihmiseltä.

– Hyvää äitienpäivää sun äidille! Kaunis, iloisen näkönen, upean pojan omaava äiti! eräs seuraaja kehuu.

– Ihania ootte, ylistää toinen.

– Ihana sun mamma. Ei me mammat aina hoksata tekniikasta, kolmas tokaisee.

Lue myös:

Robin Packalén paljastaa joutuneensa rajun ilkivallan kohteeksi – löysi erikoisen keinon selvitä julkisuuden varjopuolista

Tätä et tiennyt Robin Packalenista – tähtiartisti teki yllättävän paljastuksen telkkarissa: ”En ole varmaan koskaan kertonut tästä”