Henna Peltonen paljastaa blogissaan, että hän ja ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa ovat joutuneet saman keski-ikäisen nettihäirikön piinaamaksi. Nähdessään otsikot Torpan kokemasta kiusaamisesta Peltonen tiesi heti, että sama nettihäirikkö oli kiusannut myös häntä.
Peltonen joutui häirikön uhriksi seurustellessaan erään rallikuskin kanssa 2,5 vuoden ajan. Koko suhteen ajan 42-vuotias nainen yritti sabotoida parin välejä ja keskittyi erityisesti Peltosen haukkumiseen. Peltonen kuitenkin ymmärsi, että vihapostien takana ei voi olla terve ihminen.
– Terve, hyvinvoiva ihminen ei toimi niin, eikä kirjoita mitään sellaista, Peltonen tiivisti.
Anonyyminä kirjoittava nainen jäi kiinni ja hänen henkilöllisyytensä paljastui Peltosen mukaan nololla tavalla, minkä jälkeen pitkään jatkunut kiusaaminen loppui. Torpan kanssa juteltuaan Peltoselle kävi ilmi, etteivät he olleet ainoat, joita nainen oli häiriköinyt.
– Se ääretön viha mitä tuo ihminen kantaa sisällään itselleen täysin ventovieraita ihmisiä kohtaan on todella surullista ja pistää väkisin miettimään, miksi jollakin ihmisellä on niin paha olla, että näkee kaiken sen vaivan oksentaa pahaa oloaan muiden päälle? Peltonen ihmettelee.
Lopuksi Peltonen toivoo, että naisen lähipiiri ohjaisi tämän hakemaan ammattiapua henkisiin ongelmiinsa.
Lue koko kirjoitus Henna Peltosen blogista.