Muotitoimittaja Sami Sykkö, 51, on päässyt nauttimaan todellisesta luksuksesta ja kuninkaallisesta loistosta matkallaan Unkarissa. Sykkö julkaisi Instagram-tilillään usean kuvan sarjan ja kertoo päässeensä nauttimaan Budapestin legendaarisen New York Cafen loistokkaasta tunnelmasta.

– Vuosien yrityksen jälkeen onnistuin tulemaan Budapestin upeimpaan kahvilaan, New York Cafeehen. Sen sisustus päihittää loistollaan minkä tahansa kuninkaallisen palatsin, Sykkö kirjoittaa.

– On kultaa, kristalleja, kattomaalauksia ja suuria peilejä. Ja pieni oma orkesteri. Ja kertauksen vuoksi: se on, siis, kahvila.

Kahvilasta löytyy myös oma erikoisuutensa, joka on 24 karaatin kullalla koristeltu toffeella maustettu kaakao.

– Ja sellainenhan oli tilattava. Kun kiva nuori herratarjoilija otti tilauksen, pyysin häntä välittämään terveiset kaakaon keittäjälle, että minun kaakaooni on sitten ihan turha yrittää laittaa 16 karaatin kultaa, vain 24 kelpaa!

– Onneksi tarjoilijalla oli huumorintajua.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Budapestin kauneimmaksi kahvilaksi tituleerattu New York Cafe toimii yli 120 vuotta vanhassa rakennuksessa, joka rakennettiin alkujaan vakuutusyhtiön pääkonttoriksi. Kahvilana se avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1894. Aikojen saatossa kahvilan upeissa puitteissa ovat inspiroituneet myös monet tunnetut kirjailijat ja taiteilijat.

Lue myös:

MTV: Sami Sykkö yllättää Salkkarit-roolissa: ”Laitan hänet viimeisen päälle kuntoon!”

Seiska: Sanna Marin shoppaili jo toisen asunnon Helsingistä – pääministerin velat jättilukemissa