Laulaja-lauluntekijä Alma eli Alma-Sofia Miettinen joutui kesällä massiivisen kohun keskiöön, kun pääministeri Sanna Marinista (sd) kuvatut bilevideot lähtivät leviämään ympäri sosiaalista mediaa. Mukana videoilla olivat myös Alma ja hänen dj:nä työskentelevä kaksoissiskonsa Anna Miettinen.

Elämästään viime aikoina julkisuudessa melko vaitonaisena pysynyt Alma nähdään toimittaja Maria Veitolan luotsaamassa Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa. Tuoreessa jaksossa Alma muun muassa avautuu rehellisesti väleistään Anna-siskoonsa.

Anna on jo vuosien ajan toiminut Alman dj:nä ja taustatanssijana. Viimeisimmällä Amerikan-kiertueellaan siskokset kuitenkin ajautuivat riitoihin.

Alma havahtui haastavaan tilanteeseen keikkamanagerin pysäyttävien sanojen myötä.

– Kiertuemanageri tuli sanomaan, että Alma, Annan ei pitäisi olla täällä. Hän ei halua olla täällä, teillä on koko ajan riitoja, etkä sinä voi hyvin, Alma paljastaa telkkarissa.

Veitola kysyy Almalta suoraan, millainen Annan vointi tuolloin oli.

– Anna ei voinut hyvin, Alma myöntää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Alma ja Anna presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla vuonna 2017. Kuva: AOP

Myös Alma kärsi tapahtumien aikaan mielenterveydellisistä haasteista. Huono olo sai hänet käyttäytymään epäkunnioittavasti siskoaan kohtaan.

– Siinä vaiheessa sanoin, että Anna sinun on pakko tulla, sillä en uskalla mennä yksin, Alma muistelee.

– Se oli ehkä Annalle se viimeinen tikki, että ”et voi pakottaa minua”. Se oli myös minulle viimeinen tikki, että enhän minä voi pakottaa ketään, artisti tunnustaa.

Kuva: MTV

Lue myös:

Tätä tissikuvaa pääministeri Sanna Marin pyytää anteeksi – ”Minusta se ei ole asiallinen”

Voice: Alman paljastus Miley Cyruksesta ei aiheuttanut ystävysten välille eripuraa: ”Toivon mukaan yhteistyö jatkuu”