Voice: Alman paljastus Miley Cyruksesta ei aiheuttanut ystävysten välille eripuraa: ”Toivon mukaan yhteistyö jatkuu”

Laulaja ja lauluntekjä Alma, 25, on kirjoittanut Miley Cyrusille, 27, useita kappaleita. Alma palasi Los Angelesista Suomeen viime keväänä, mutta paljastaa Voice.fi:n haastattelussa pitävänsä edelleen yhteyttä supertähteen.

Alma paljasti viime vuonna, ettei Cyrus kirjoita omia kappaleitaan, mutta on mukana ideoimassa niitä. Alman mukaan Cyruksella on runsaasti tehtävää, sillä hän on myös näyttelijä. Myös Cyrus on myöntänyt, ettei aika riitä kappaleiden tekemiseen, eikä Alman paljastus aiheuttanut kaksikon välille eripuraa.

– Miley on esiintyvä taiteilija. Tosi moni sen luokan artisti tiedostaa, että heillä on todella paljon töitä. Jengi valehtelee, jos ne sanoo, että ne tekee kaiken itse. Ei siinä ole mitään noloa, Alma kertoo.

Viime aikoina Alma on työstänyt musiikkia itselleen sekä muille artisteille ja uskoo yhteistyön jatkuvan myös Cyrusin kanssa.

– Toivon mukaan yhteistyö jatkuu. Meillä on hyvät välit. Me ollaan tosi samanlaisia ihmisiä, vaikka meillä on tosi erilaiset lähtökohdat. Meillä on aika samanlainen energia. Joten en näe, miksi yhteistyö ei jatkuisi.

Alman ja Cyruksen yhteistyönä ovat syntyneet muun muassa kappaleet Mother’s Daughter sekä Charlien enkelit -elokuvan tunnuskappale Don’t Call Me Angel, jossa laulavat myös Ariana Grande ja Lana Del Rey.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alma on tänä vuonna Emma-ehdokkaana Vuoden pop -kategoriassa toukokuussa 2019 julkaisemallaan debyyttialbumilla Have U Seen Her.

Lue myös:

Rakastunut Alma julkaisi yhteiskuvan runoilijarakkaansa kanssa: ”Haluan nukkua päiväunet ja herätä ensi vuonna”

MTV: Alma kertoo suhteestaan Natalia-tyttöystävään – ”En ole ikinä halunnut julkkikseksi”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.