Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak ja Jeffrey Lawson ovat kuluneiden kuukausien aikana joutuneet useasti viihdelehtien otsikoihin. Heidän välillään on huhuttu olevan draamaa, ja onpa heidän uutisoitu jopa eronneen. Nyt Chafak on valmis puhumaan ensimmäistä kertaa, miltä ikävät otsikot tuntuvat.

– Eivät ne oikeastaan hetkauta mitenkään. Me tiedämme Jeffreyn kanssa, mikä on meidän totuutemme. Jos joku haluaa valheilla kalastella klikkejä, niin sittenpähän tekee niin. Osaan kuitenkin myös repiä kantelusyytteitä, joten näitä artikkeleita kannattaa kirjoittaa omalla vastuulla, Chafak lataa Metropolille.

– Meillä menee Jeffreyn kanssa todella hyvin. Nautimme paljon yhteisestä ajastamme ja toistemme seurasta, nainen tähdentää.

Sen Chafak on kuitenkin jo vuosien saatossa hyväksynyt, että hänestä kirjoitellaan lehdissä. Hän painottaakin, ettei häntä häiritse se, että hänen elämäänsä tuodaan esille. Tämä nimittäin Chafakin omien sanojen mukaan ”kuuluu pakettiin”, mikäli haluaa työskennellä media-alalla ja julkisuudessa.

– Median kiinnostus on ajoittain varjopuoli työssäni. Onneksi en kuitenkaan ole poliitikko. Silloin tarvitsisin jo aika paljon terapiatunteja, Chafak naurahtaa.

Chafak käy silloin tällöin terapiassa, mutta siellä hän on puinut lähinnä vain omia henkilökohtaisia asioitaan. Median kirjoittelun vuoksi hänen ei ole tarvinnut istua terapeutin vastaanotolla.

– Ainoat syyt miksi olen käynyt terapiassa ovat liittyneet aika suuriin teemoihin elämässäni. Olen käynyt läpi muun muassa sitä, kuinka käsitellä perheenjäsenten menetyksiä ja kuolemaa, hän summaa.

Lue Saran koko haastattelu täältä.

Lue myös:

Tässä on Sara Chafakin ja Jeffrey-rakkaan uusi perheenjäsen – ”Kiki teki parhaansa”

Sara Chafak muutti yhdessä Jeffrey-rakkaansa kanssa – ”En olisi selvinnyt yksin!”