Entisen mäkikotkan ja nykyisin kiinteistönvälittäjänä työskentelevän Toni Niemisen, 44, vaimo Heidi, 35, ilmoitti vuodenvaihteessa sosiaalisessa mediassa, että Toni oli jättänyt hänet toisen naisen takia ja muuttanut tämän luo.

Seiska paljasti hiljattain, että kyseinen nainen on oululainen 39-vuotias seitsemän lapsen yksinhuoltajaäiti.

– Toni rakastui työkaveriinsa. Vaimo sai tietää tästä ja hermostui, Seiskalle kerrottiin.

Toni ei ole julkisuudessa kommentoinut asiaa, mutta Seiskan viime viikolla Ouluun passittama paparazzi kuvasi rakastuneen pariskunnan kadulla, jossa he kuvaajan mukaan eivät peitelleet hellyydenosoituksia toisilleen.

Seiskan mukaan Toni ajelee asuntokaupoille uuden naisensa 16 vuotta vanhalla autolla, jota ei ole katsastettu ja josta ovat autoverot sekä vakuutukset maksamatta. Tonilla on myös mittava 37-sivuinen ulosottorekisteri, jossa häneltä on karhuttu kahden viime vuoden aikana satojentuhansien eurojen velkoja maksamattomista veroista, elatusmaksuista ja ylinopeussakoista.

Seiska uutisoi tänään, että Tonin uusi asunto sijaitsee vain noin neljän kilometrin päässä Tonin entisestä talosta, johon Heidi-vaimo jäi kahden yhteisen pienen lapsen sekä Heidin kahden tyttären kanssa.

Alla Seiskan paparazzin ottama kuva tiuhaan tupakoivasta Toni Niemisestä.

Lähde ja paparazzikuvat: Seiska

Ylin kuva: Instagram / tmitoni