Radiosta tuttu Petra Piipari on kuollut vain 49-vuotiaana. Hän sai torstaina äkillisen sairauskohtauksen, johon kuoli perjantaiaamuna. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska-lehti.

Petra toimi ennen kuolemaansa usean vuoden Bauer Medialla juontajana sekä tuottajana. Viime tammikuussa hän aloitti Nelosen radiokanavien Hitmixin ja Loopin ohjelmapäällikkönä. Hän kirjoitti aikoinaan suosittua Dallaspullaa-blogia.

Petra tuli 90-luvulla julkisuuteen, kun hän seurusteli tv-kasvo Petteri Ahomaan kanssa. Kihloissa ollut pariskunta erosi vuonna 2002. Petra seurusteli myös aikoinaan Harry ”Hjallis” Harkimon kanssa. Heidän suhteensa päättyi vuonna 2014.

Petra edusti vielä muutama viikko sitten Radiogaalassa yhdessä Hitmixin juontajien kanssa. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa iloisen yhteiskuvan illanvietosta.

Petran hyviin ystäviin kuului muun muassa ex-missi ja tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola. Anitra on kommentoinut suru-uutista sosiaalisessa mediassa.

– Suru on pohjaton Vaikea pukea sanoiksi jotain, johon ei ole sanoja. Rakkaista rakkain ystävä on yhtäkkiä poissa. Edelliset halaukset jäivätkin viimeisiksi ja arkiset heipat jäähyväisiksi. Aivot eivät vielä halua ymmärtää, mutta sydämessä on suuren suuri kaipaus ja suru. Lämpimät osanotot ja voimia omaisille ja läheisille. Elät aina sydämissämme. Petra mä rakastan sua ja me nähdään vielä, Anitra kirjoitti.