Mercedeksen Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas, 30, ilmoitti Seiskan mukaan yllättäen marraskuussa vaimolleen Emilialle, 27, tylysti haluavansa avioeron.

Seiskalle kerrottiin tuolloin, että asia tuli Emilialle täytenä shokkina. Pian uutisen jälkeen Valtteri kantoi isänsä kanssa tavaransa pois pariskunnan yhteisestä kodista Helsingissä.

Seiskan mukaan eron syy on nyt selvinnyt. Lehti uutisoi tänään, että Valtteri on seurustellut salaa jo kuukausien ajan australialaisen huippupyöräilijä Tiffany Cromwellin, 31, kanssa. Tiffany ajaa monacolaisessa ammattipyöräilijäjoukkueessa ja parin uskotaan tavanneen Monacossa, jossa Valtterikin asuu.

Valtterista ja maantiepyöräilijä-Tiffanysta uutisoitiin ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna australialaisessa The Advertiser -lehdessä, kun Twitteriin oli ilmestynyt alla oleva yhteiskuva, jossa pari poseeraa yhdessä sukellusretkellä 5. tammikuuta Australian Port Lincolnissa.

The Advertiserin mukaan ”hyvät ystävät” olivat olleet tiiviisti yhdessä ja treenanneet viikon ajan Australiassa.

Parilla on selviä yhteisiä intressejä. Molemmat ovat sanoneet haluavansa tulla lajissaan maailman parhaaksi ja myös Bottas rakastaa pyöräilyä. Pyöräily kuuluu oleellisena osana hänen treeniohjelmaansa ja hän järjestää Nastolassa vuosittain Valtteri Bottas Duathlonin, jossa miesten ja naisten sarjassa juostaan ensin 5 km sitten maastopyöräillään 20 km ja päätteeksi juostaan 3 km.

Valtteri Bottas voitti viime vuonna Mercedeksen kanssa F1-tallien maailmanmestaruuden ja sijoittui henkilökohtaisessa MM-kamppailussa toiseksi tallikaverinsa Lewis Hamiltonin jälkeen.

Bottas valittiin 11.1. AKK:n gaalassa Suomen vuoden autourheilijaksi. Uusi Formula 1 -kausi käynnistyy talvitreeneillä 19.2. ja ensimmäinen GP ajetaan Australissa 15.3.

Lähteet: The Advertiser, Seiska

Kuvat: Twitter / Calypso Star Charters, Instagram / tiffanycromwell