Julkisuudesta tutun seksuaaliterapeutin Marja Kihlströmin Instagram-tili kaapattiin hiljattain. Kihlström sai tilinsä kuitenkin takaisin ja avautuu nyt seuraajilleen rajusta kokemuksestaan.

Kihlström vietti rentouttavaa lomaa Mallorcalla, kun hän yllättäen joutui keskelle kiristystilannetta.

– IGtilini hakkerointi oli niin raju kokemus, että olen ollut siitä aika hiljaa. Nyt kerron teille, mitä tapahtui kuuden tunnin aikana Mallorcalla viime sunnuntaina, Kihlström kirjoittaa Instagramissa.

– Kaikki tapahtui nopeasti. Olin tehnyt yhteistyöpäivitystä, meilejä en ollut katsonut (=loma) ja yhtäkkiä lennän ulos instatililtäni.

Pian Kihlström ymmärsi, että hänen tilinsä oli hakkeroitu.

– Meiliini on tullut myös kiristysmeilit hakkereilta. Seuraa armonta kiroilua ja epäuskoa, miten ihmeessä tämä on v***u mahdollista? V***nvoimaa todella kaivattiin! nainen lataa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kihlströmin puoliso oli tapahtumien aikaan lentokoneessa matkalla lomakohteeseen, joten hän ei kyennyt auttamaan Kihlströmiä. Lopulta Kihlström sai apua ystävältään ”tietoturvavelholta” ja anopiltaan.

– ”Velhon” kanssa kävin vaihe vaiheelta tukipyynnön instaan ja facelle, tilanneselvitykset, välissä tarvittiin anoppia mulle avuksi enkun kanssa, sitten monimutkaiset henkilöllisyyden ja tilini todennukset ja koko ajan tikitti aika. Koska se kuinka nopeasti tilin saa palautettua on ratkaisevaa.

– Välissä hulluna epätoivoa, itkin silmät punaiseksi, syyttelin itseäni (miksi minulla ei ollut kaksivaiheista tunnistusta), olin saattanut avata yhden väärän meilin kuluneella viikolla jne. Ennuste oli ylipäätään huono, että tiliä saa takaisin sellaisena kuin se oli.

Prosessi sisälsi monta varmennusvaihetta, joissa hakkerit yrittivät tulla väliin. Päivän päätyttyä Kihlström sai ilokseen kuitenkin tilinsä takaisin.

– Onneksi ”velho” neuvoi minua kaikkien esteiden läpi ja kuuden tunnin taiston jälkeen illalla noin klo 21.00 sain kuin sainkin viimeiset varmennusohjeet instantiimiltä ja sain tilini takaisin, Kihlström hehkuttaa.

– Tunne oli epätodellinen. Olin onnellinen ja järkyttynyt samaan aikaan. Tajusin, että olin syönyt viimeksi aamupalan. Huh, hän kuvailee.

Postauksensa lopussa Kihlström kertoo tekevänsä asiasta rikosilmoituksen.

Lue myös:

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström paljastaa saaneensa ahdistavia häirikkösoittoja: ”Jokainen noista soitoista rikkoo rajojani!”

Maisa Torppa vastasi häneen kohdistuviin syytöksiin ja paljasti kiusaajansa – ”Elämäni helvetillisin ajanjakso”