Kohukaunotar Maisa Torppa, 30, nousi jälleen otsikoihin, kun hänestä tehty rikosilmoitus tuli julki. Maisaa epäillään alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta.

Maisa julkaisi yksityisellä Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa kertoo oman näkemyksensä asioista.

– Viime marraskuusta lähtien olen kokenut elämäni helvetillisimmän ajanjakson, jossa kiusaaminen on saavuttanut sairaalloiset mittasuhteet, Maisa kirjoittaa.

– Olen kohta vuoden ollut asiaa kommentoimatta. Enää en siihen pysty.

Maisa myöntää, että aikoi ensin julkaista myös saamansa viestit, videot ja puhelut, mutta toteaa, ettei yksityisviestien jakaminen ole ok. Hän kuitenkin paljastaa miehensä ex-tyttöystävän olevan suurelta osin julkisen kiusaamisen takana.

– Tänään mieheni ex-tyttöystävä on taas antanut haastattelun, jossa valehtelee näitä samoja asioita kuin lastensuojeluilmoituksessa. En ole ikinä tehnyt mitään hänen väittämiään asioita ja motiivi näkyy kilometrien päähän.

– Tämä valheellisen tiedon levittäminen on pahimman luokan törkeä kunnianloukkaus.

Maisan mukaan häneen ei ole oltu missään yhteydessä asian tiimoilta. Hän myös kiistää jyrkästi tapahtuneet asiat.

– Tällaista ei ole ikipäivänä tapahtunut! Syynä on aivan järkyttävä ja äärimmäisyyksiin mennyt kiusanteko. Jonakin päivänä kerron hänen nimensä ja kaikki vuoden aikaiset teot. Nyt olen niin lyöty, etten siihen pysty.

– Sydäntä raastaa, että joudun vauvakuplasta tekemään tämän päivityksen. Tämä asia tuhosi jo raskausaikaani. Vauva-arkea en anna sen pilata!

Lue myös:

Seiska: Maisa Torppa epäiltynä rikoksesta – uhkasi lasta puukolla ja tuhosi leluja

Maisa Torppa murtuu täysin tv:ssä lehtiväitteiden takia: ”Mua vaan pystytään lyödä ja lyödä”