Yhdysvaltalaisnäyttelijä Willie Garson on kuollut 57-vuotiaana. Tähti menehtyi läheistensä ympäröimänä tiistai-iltapäivänä. Näyttelijä oli sairastanut haimasyöpää, uutisoi People-lehti.

Garson tunnettiin parhaiten roolistaan Sinkkuelämää-sarjassa. Hän näytteli Sarah Jessica Parkerin roolihahmon Carrie Bradshawn parasta miespuolista ystävää Stanford Blatchia.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Garson oli mukana myös sarjasta tehdyissä elokuvissa. Näyttelijän viimeinen roolityö oli Sinkkuelämää sarjaan perustuva Just Like That -sarja.

Näyttelijän poika Nathen Garson vahvisti suru-uutisen Instagram-tilillään ja julkaisi isästään useita kuvia sekä kauniin muistokirjoituksen.

– Rakastan sinua niin paljon isä. Lepää rauhassa. Olen niin iloinen, että sain jakaa kaikki seikkailut kanssasi ja pystyit saavuttamaan niin paljon. Olen sinusta ylpeä.

Myös näyttelijäkollega Cynthia Nixon julkaisi Instagram-tilillään kauniin kirjoituksen.

– Niin syvästi surullinen, että menetimme Willie Garsonin. Rakastimme häntä ja työskentelyä hänen kanssaan. Hän oli hauska sekä ruudussa, että tosielämässä, Nixon kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

Lue myös:

Sinkkuelämää fanit raivoissaan – sarjasta puuttuu toinenkin suosikkihahmo: ”En katso sarjaa, jos hän ei ole siinä!”

Sinkkuelämää-fanit spekuloivat, miksei Kim Cattrall ole mukana uudessa sarjassa – Sarah Jessica Parker osallistui keskusteluun