Mediat ympäri maailman uutisoivat hiljattain, että suosittu Sinkkuelämää-sarja saa jatkoa. Uusi sarja julkaistaan nimellä And Just Like That, ja mukana on tuttu näyttelijäkaarti – yhtä päähenkilöä lukuun ottamatta. Uudessa sarjassa ei nimittäin nähdä Samanthan roolissa loistanutta Kim Cattrallia.

Carrien roolia näyttelevän Sarah Jessica Parkerin ja Cattrallin huhutaan olevan ilmiriidoissa, ja kaksikon riidan huhutaan olevan myös syy sille, miksei Samanthaa nähdä uudessa sarjassa.

Nyt Parker on julkaissut Instagram-tilillään trailerivideon tuoreesta And Just Like That -sarjasta, joka on herättänyt paljon keskustelua tämän seuraajien ja sarjan fanien keskuudessa. Moni kertoo kommenteissa kaipaavansa Cattrallia, ja hieman yllättäen Parker on vastannut osaan näistä kommenteista.

Eräs seuraaja kirjoittaa olevansa iloinen sarjan paluusta, mutta kaipaavansa Kimiä/Samanthaa.

– Me kaipaamme häntä myös. Rakastimme häntä niin paljon, kuuluu Parkerin vastaus.

Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Toinen seuraajista taas toivoo, että Samanthan hahmo pidettäisiin mukana sarjassa ja Cattrall korvattaisiin Jennifer Coolidgella. Hänelle Parker vastasi puolestaan, että työryhmällä on uusia tarinoita kerrottavaksi.

Eräs seuraajista toteaa, että Parker ja Cattrall eivät vain taida pitää toisistaan, ja veikkaa tämän johtaneen Cattrallin poisjääntiin.

– Ei, kyse ei ole siitä, ettenkö pitäisi hänestä. En ole koskaan sanonut niin, enkä koskaan sanoisi. Samantha ei ole osa tätä tarinaa, mutta hän tulee aina olemaan osa meitä. Ei ole väliä missä olemme tai mitä teemme, Parker toteaa fanille.

Cattrallilta ei heru sympatiaa Parkerille

Cattrall on tehnyt mielipiteensä Parkerista varsin selväksi veljensä kuoleman myötä vuonna 2018, kun Parker esitti tälle surunvalittelut.

– En tarvitse sinun rakkauttasi tai tukeasi tänä traagisena aikana, Sarah Jessica Parker, Cattrall kirjoitti tuolloin Instagram-julkaisuunsa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa kuvan täältä.

– Jatkuvat yhteydenottosi muistuttavat minua kipeästi siitä, kuinka julma olit silloin ja kuinka julma olet nyt. Anna minun tehdä tämä selväksi (jos en ole vielä sitä tehnyt). Sinä et ole perhettäni. Sinä et ole ystäväni, Cattrall kirjoitti julkaisemansa kuvan oheen.

Lue myös:

Sinkkuelämää-sarjalle jatkoa! Vain kolme tähdistä nähdään uudessa sarjassa

Sara Sieppi paljasti lihoneensa 10 kiloa – julkaisi tuoreen alusvaatekuvan ja lähettää tiukat terveiset arvostelijoille

Tämä kuva huokuu nostalgiaa – Anne Kukkohovi ja Lola Odusoga poseeraavat alusvaatemainoksessa