ase-38-pixabay

Sisko ei antanut peliohjainta – 9-vuotias poika ampui päähän takaapäin

Metropoli
Yhdysvaltojen Memphisissä tapahtui lauantaina erittäin surullinen tragedia.Poliisin mukaan 13-vuotiaan tytön 9-vuotias pikkuveli kiisteli hänen kanssaan peliohjaimesta, jota tyttö ei halunnut antaa pikkuveljelleen. Kiistan lopputulosena poika ampui siskoaan takaapäin päähän käsiaseella. Tyttö kiidätettiin sairaalaan, jossa todettiin, että luoti oli lävistänyt tytön aivot. Tytö menehtyi sunnuntai-iltana sairaalassa.Poliisi ei vielä tiedä, miten poika sai aseen käsiinsä ja oliko hän tietoinen ampuma-aseen vaarallisuudesta. Lasten äiti oli tapahtumahetkellä kotona toisessa huoneessa.

Poliisi tutkii asiaa tarkoin, mutta ei vielä tiedä, millaisia syytteitä tapauksesta aiotaan langettaa.

– Hän on vasta 9-vuotias. Oletan, että hän on nähnyt tällaista videopeleissä tai televisiossa. En tiedä, tiesikö hän tarkkaan, mitä tästä seuraisi. En osaa vastata siihen. Tiedän, että tämä on tragedia, sheriffi Cecil Cantrell kertoi Clarion Ledger -lehdelle.

Yhdysvalloissa kuoli tai vammautui viime vuonna aseväkivaltaa tilastoivan Gun Violence Archiven mukaan ampuma-asetapauksissa 3 968 lasta (0-17-vuotiaat), eli lähes 11 lasta vuoden jokaisena päivänä.

Lähde: Clarion Ledger
Kuvituskuva: Pixabay

Voita robotti-imuri – arvo 499€!

  1. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen.
  2. Osallistu arvontaan.
  3. Voit voittaa robotti-imurin, jonka arvo on 499€!
OSALLISTU NYT!
Asenna appi

Metropoli.net

Sattuu ja tapahtuu