Vuonna 1996 86-vuotiaana kuolleen sokean bulgarialaisen selvänäkijän tulevaisuuden ennustukset ovat toistaiseksi toteutuneet hämmästyttävän tarkasti. Syyrian tapahtumat ovat nyt herättäneet suurta huolta Vangan kuolinvuoteellaan tekemästä pelottavasta ennustuksesta.
Baba Vangaa kutsutaan Balkanin Nostradamukseksi, sillä peräti 85 % naisen ennustuksista on jo toteutunut. 12-vuotiaana sokeutuneen Vangan sanotaan ennustaneen muun muassa New Yorkin World Trade Centeriin tehdyn terrori-iskun, vuoden 2004 tapaninpäivän tsunamin, venäläisen sukellusvene Kurskin uppoamisen Barentsinmerellä vuonna 2000, napajäiden alkavan sulamisen, äärimuslimien nousun, Brexitin sekä monia muita maailmanlaajuisia tapahtumia.
The Sun on nyt päivittänyt Vangan kuolinvuoteellaan tekemän ennustuksen tähän päivään. Yhdysvaltojen, Englannin ja Ranskan viime viikolla tekemät ohjusiskut Syyriaan antoivat aiheen huoleen.
Edellä mainittujen länsivaltioiden liittoutuma suoritti ohjusiskun Syyriassa sijainneisiin kemiallisiin tuotantolaitoksiin ja varastoihin, koska länsivaltioiden mukaan oli löytynyt varmoja todisteita, että Syyrian hallitus oli tehnyt jälleen tuhoisan kemiallisen myrkkyiskun omia kansalaisiaan kohtaan, jossa kuoli kymmeniä ja haavoittui satoja ihmisiä.
Ennen iskua Venäjä oli presidenttinsä Vladimir Putinin johdolla julistanut auttavansa Syyrian hallitusta puolustautumaan ja ”ampuvansa kaikki Syyriaa kohti ammutut ohjukset alas taivaalta”. Venäjä ei estänyt ohjusiskua, joten on arveltu, että Putin aikoo tehdä jotain konkreettista välttyäkseen kasvojensa menetykseltä Syyriassa.
Baba Vangan raportoidaan kertoneen kuolinvuoteellaan pelottavan ajankohtaiselta kuulostavan ennustuksen: ”Kaikki sulaa pois kuin jää, ja Vladimirin loisto, Venäjän loisto, ovat ainoat asiat jotka jäävät jäljelle. Venäjä ei ainoastaan selviydy, vaan se tulee hallitsemaan koko maailmaa.”
Vangan kuollessa Venäjää johti Boris Jeltsin. Putin oli tuolloin vasta Pietarin kaupungin apulaispormestari. Vangan ennustuksen kaiken sulamisesta ja Venäjän maailmanhallinnasta pelätään The Sunin mukaan tarkoittavan ydinaseilla käytävää kolmatta maailmansotaa.
Lähde: The Sun
Kuva: Wikimedia Commons