Eilen maanantaina (19.10.) keskustelupalstoilla spekuloitiin Sofia Belórfista eronneen liikemies Stefan Thermanin matkustaneen yhteiselle lomalle ex-rakkaansa ja tyttärensä äidin Martina Aitolehden kanssa. Huhut saivat alkunsa, kun molemmat julkaisivat sosiaalisessa mediassa kuvan lentokoneesta.

Metropolin tietojen mukaan Stefanin julkaisema kuva on kuitenkin alkusyksyltä, kun hän matkusti yksityiskoneella Italiaan ja sieltä takaisin Suomeen Sofian kanssa.

Tällä hetkellä Stefanin jalat ovat tukevasti kiinni Suomen maaperässä. Hän julkaisi maanantaina Instagramin Stories-osiossa kuvat Espoon Tapiolassa sijaitsevasta Fyllas-ravintolasta ja Espoon kodista. Kuvissa poseerasi hänen Isabella-tyttärensä. Tänään tiistaina hän on suunnannut heti aamusta uimaan vietyään ensin tyttärensä kouluun.

Eroilmoitus viikonloppuna

Alle vuoden yhdessä olleet Sofia ja Stefan erosivat viikonloppuna. Stefan julkaisi Instagramissa tekstin, jossa kertoi suhteen päättymisestä.

– Kaikella rakkaudella haluan ilmoittaa, että olemme eronneet yhteisymmärryksessä. Toivomme, että tätä ei sen enempää puida. Rakkautta kaikille, Stefan päivitti Instagramin Stories-osioon.

Metropolin videobloggaajana aloittanut Sofia puhui Stefanin somekäyttäytymisestä ensimmäisessä videoblogissaan. Katso videoblogi täältä.

Lue myös:

Oho! Lähtikö Sofiasta eronnut Stefan Therman reissuun Martina Aitolehden kanssa? – julkaisivat kuvia yksityislentokoneesta

Näin Sofia Belórf kommentoi Metropolille suhdettaan Stefaniin vain muutamaa päivää ennen eroa: ”Se tapa ärsyttää minua todella paljon”