Laulaja Johanna Kuvaja poseeraa ensi viikolla julkaistavassa Portugalin Playboy-lehdessä. Shower-kappaleen julkaissut kaunotar on innoissaan uudesta aluevaltauksesta.

– Olin todella imarreltu, että minua pyydettiin lehden viimeiseen printtinumeroon. Minulle kerrottiin, että useat naiset ympäri maailmaa hakevat lehden sivuille, mutta on hyvin harvinaista, että vastaus tulee saman tien. Minulle raivattiin viime hetkellä paikka viimeisestä lehdestä ja sain itse päättää kuvien paljastavuuden tason, Johanna kertoo Metropoli.netille.

Sinkkuna viihtyvä Johanna kertoo Playboy-lehden hurmaantuneen hänen ulkonäöstään ja tyylistään. Hänet ikuistettiin lehden sivuille Vanajanlinnassa sekä Jyväskylässä Petteri Kaakisen studiolla.

– Jouduimme järjestämään kuvaukset hyvin nopealla aikataululla, joten se oli stressaava kokemus, mutta kaikki meni todella hyvin. Minulla oli ammattimeikkaaja mukana, kun kuvasimme Vanajanlinnassa koko päivän. Sitten kävin erikseen Jyväskylässä otattamassa muutamia märkä t-paita -kuvia ja topless-kuvia

– Aluksi ajattelin, että pidän kuvat täysin non nude -linjalla, mutta monet olivat sitä mieltä, että lehden lukijat pettyvät, jos eivät näe mitään. Otimme sitten topless-kuvia myös kaiken varalta, jos muutan mieleni. Lopuksi päädyin lähettämään mukaan myös niitä. Heillä on valittavana tällä hetkellä 17 kuvaa. En tiedä, mitä kuvia lehteen on valittu. Halusin, että kuvat ovat eroottisia ja kauniita. Ei pornahtavia.

TEKSTI PETRI VOUTILAINEN