Tanssiryhmä Tigers

Tanssiryhmä Tigers valittiin äskettäin Iltalehden äänestyksessä ylivoimaisella äänivyöryllä Suomen kuumimmaksi tanssiryhmäksi. Tämä 20 naarastiikerin lauma tahkoaa keikkaa 150 esityksen vuosivauhdilla ja menestykselle ei näy loppua.
Nyt Tigers on laajentanut reviiriään hieman erilaiseen maailmaan, sillä tiikerit nähdään mukana uudessa rockhenkisessä musiikkirevyyssä, joka kulkee nimellä Paluu 80-luvulle.”Paluu 80-luvulle” –pikkujoulurockshow kiertää ympäri Suomen suurimmilla areenoilla aina marraskuusta joulukuuhun.
Hullunhauska show on täynnä legendaarista kasarivuosikymmenen musiikkia ja iloittelun musiikkiantia ovat legendaariset kasarikimarat kuten mm. Europen Final Countdown, Madonnan Like a Virgin, KISSin Heaven’s on Fire ja Whitesnaken Here I Go Again.
Show’n visuaaliseen ilmeeseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja sen tärkeinä elementteinä ovat videoscreenit, valot ja pyrotekniikka sekä bändin mahtipontinen backline.
Hulvattoman shown musiikki ja sketsit nivoutuvat saumattomasti yhteen ja luvassa on mittava, mauton ja mahtipontinen hittisade, joka vie takaisin 80-luvulle.
Rockshow:ssa näyttelevät Sami Hintsanen, Mira Luoti, Heikki Hela, Heikki Silvennoinen ja Mikko Nousiainen. Shown tanssiosuuksista vastaa siis Tanssiryhmä Tigers, joista muutama tanssija nähdään revyyssä myös roolisuorituksissa.
Käsikirjoittajina toimivat Heikki Syrjä, Heikki Vihinen ja Riku Suokas ja tuottajana on Riki Huhtala.
Kiertue:
12.11. Helsinki, Kaapelitehdas 
19.11. Oulu, Ouluhalli
 2.12. Turku, HK Areena 
3.12. Lempäälä, Ideapark
 9.12. Lahti, Lahti Halli 
10.12. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
Liput 38 euroa / kpl. Lipunmyynti on alkanut Lippupalvelussa maanantaina 12.9.
Revyy on ikärajaton.