Valtavaan Youtube-suosioon nousseet haapavesiläis-kolmikko Justimus ja kouvolalais-kaksikko Nost3 & Protro yhdistivät voimansa ja tekivät yhteisbiisin ”Miehinen Mies”, joka pursuaa huumoria, ironiaa ja sarkasmia miesten maailmasta. ”Miehinen Mies” -single julkaistaan digitaalisesti 13.3.2013 ja samana päivänä palaa myös TV5:llä ruutuihin Justimus TV-sarja. Syksyllä 2012 näytetyn Justimus-sarjan ensimmäinen jakso rikkoi TV5:n katsojaennätykset.
Artistien yhteisbiisi ”Miehinen Mies” toimii lähtölaukauksena 22.3.2013 julkaistavalle Nost3 & Protro:n ”Vakava Show” -albumille sekä samana päivänä Kouvolasta starttaavalle ”JUSTIMUS / NOST3 & PROTRO – Suomen kiertue 2013” -kiertueelle. Syksyn ja talven aikana tehdyt ensimmäiset yhteiskeikat ovat olleet menestyksiä ympäri Suomen ja useat esiintymispaikat ovat olleet loppuunmyytyjä. Artistien yhteiskeikka tullaan näkemään myös useilla festareilla kesällä 2013.
Yhteensä yli 40 miljoonan Youtube-katselun myötä uuden sukupolven huumoriräp-artistit ovat nousseet yhdeksi Suomen suosituimmista nuorisoilmiöistä. Justimus ja Nost3 & Protro vastaavat itse oman musiikin ja videoiden teosta, mikä on lisännyt artistien suosiota ”DIY-kulttuuria” arvostavan nuorison keskuudessa.
”Lopputuloksesta tuli jopa parempi kuin uskalsi toivoa! Hip hop, pop ja rock yhdistyivät biitissä yllättävän helposti. Rockahtava meininki sulautui mahtavasti electronisemman saundimaailman kanssa ja biisin aihekin oli täydellinen meidän ja Justimuksen yhteistyölle!” , Nost3 avaa biisin syntymisen taustoja.
”Miehinen Mies” -singleen on kuvattu myös musiikkivideo, joka julkaistaan ennen kiertueen käynnistymistä. Justimuksen Sami Harmaala vinkkaa tulevasta: ”Videota oli mahtavaa kuvata! Päästiin kuvaamaan hienoissa mestoissa ja kuvauspaikkojen/rekvisiitan osalta olosuhteet oli täydelliset! Tällaseksi ihan omalla porukalla hoidetuksi jutuksi musavideo tulee varmasti oleen siistein, mitä oon koskaan päässy toteuttamaan!”
”Miehinen Mies” -singlen sisältävän Nost3 & Protro:n ”Vakava Show” -albumin julkaisee Jiffel Music Group ja sen jakelijana toimii Universal Music Finland. Jiffel Music Group vastaa myös artistien keikkamyynnistä.