Gumball 3000 (katso yläpuolelta räp-tähti Xzibitin tähdittämä 2014 Road Movie) on legendaarinen julkkisten tähdittämä rallikilpailu, jota kisataan ympäri maailmaa oikeilla teillä, muun liikenteen seassa. Tänä vuonna ralli starttaa Tukholmasta ja kulkee Oslon, Kööpenhaminan, Amsterdamin, Renon, San Franciscon ja Los Angelesin kautta Las Vegasiin.
Myös suomalaiset ovat perinteisesti osallistuneet ralliin rahapeliyhtiö Betsafen sponsoroimilla autoilla ja niin myös tänä vuonna. Mötley Crüen perustajajäsenen Tommy Leen, kaksinkertaisen F1-maailmanmestarin Lewis Hamiltonin ja monen muun supertähden kanssa lähtevät ajamaan kilpaa Mikael Gabriel, Musta Barbaari, Leftfoot ja Urheilujätkä.
Gumball-autot
Alunperin suomalaisten piti osallistua ralliin neljällä autolla, joilla osallistujat saapuivat kuljettajien julkistustilaisuuteen. Kulkupeleiksi oli valittu Corvette, Tesla, monster truck ja Volvo-taksi, jolla terveydentilansa vuoksi ajokiellossa olevan Leftfootin piti matkata. Gumball-organisaatio kuitenkin toivoi lentokuljetusten takia, että Suomesta osallistuttaisiin vain yhdellä autolla, joten pojat saivat oivan idean.

Koko kööri istuu Leftfootin taksiin ja taksamittari raksuttaa koko pitkän rallin ajan. Mittariin kertyvä arvatenkin erittäin huomattava loppusumma lahjoitetaan Teemu Selänteen perustamalle Finnish Flash ry:lle. Tarinan käänne sai myös täydellisen sinetin, kun taksin kilpailunumeroksi saatiin vahvistettua Selänteen pelinumero 8.

Mikael Gabriel
Mikael Gabriel
Musta Barbaari
Musta Barbaari
Leftfoot
Leftfoot
Urheilujätkä
Urheilujätkä