Los Angelesissa asuvalla Mike Primaveralla, 44, on erikoinen harrastus. Hän nimittäin tekstaa vieraille, sattumanvaraisille ihmisille erotakseen heistä. Hän jakaa eroviestejä seuranneet huvittavat keskustelut yli 40 000 seuraajansa kanssa Twitterissä.
Suurin osa viestin saajista kertoi miehelle välittömästi, että hänellä oli väärä numero. Osa kuitenkin lähti mukaan pilaan, ja yksi vastaanottaja kutsui miestä ”luuseriksi”, kun tämä ilmoitti erosta tekstiviestillä.
– Et koskaan taistele puolestani, viestin vastaanottaja lisäsi.
– Johtuuko tämä siitä kerrasta mehiläisten kanssa? Tiedät, että pelkään mehiläisiä, Mike vastasi.
– Se ei koskaan johtunut mehiläisistä. Tiedät sen. Etkä pelkää mehiläisiä, pelkäät totuutta, vastaanottaja jatkoi vitsiä.
– Olet oikeassa. Olen pahoillani. Voinko vain tulla luoksesi? Mike kysyi.
Mike kysyi vastaanottajan osoitetta, ja sai vastaukseksi osoitteen San Franciscossa. Osoite ei kuitenkaan kuulunut vastaanottajalle, vaan skientologien omistamalle rakennukselle.
Suurin osa vastaanottajista ei kuitenkaan ymmärrä Miken pilailevan heidän kustannuksellaan, vaan uskovat miehen tekstanneen väärään numeroon ja todella yrittävän erota tyttöystävästään. Eräs vastaanottaja neuvoi, että jos Mike aikoi erota kumppanistaan, hänen pitäisi ainakin osata lähettää viesti oikeaan numeroon.


Lähde: DailyMail
Kuvat: Instagram ja Twitter / Mike Primavera