Jos haluat päästä yökyläilemään suoraan 1990-luvulle, voit varata nostalgiaa huokuvan pop-up-huoneen, joka on tarjolla vain rajoitetun ajan

Huone on todellinen sateenkaaren ihmemaa, joka henkii vaalennettujen latvojen ja flanellipaitojen aikakauden nostalgiaa. Upea huoneisto on täynnä katseen vangitsevia elementtejä, jotka ovat saaneet innoituksensa 90-luvun kulttuuri- ja design-ikoni Lisa Frankin luomuksista.

Lisa Frank Flat on tilava Barsala-kattohuoneisto, joka tuntuu aikamatkalta menneeseen. Huoneen yksityiskohtiin kuuluvat esimerkiksi värikäs sateenkaari-ikkuna, valaistava katosvuode sekä kuvaukselliset seinämaalaukset. Huoneen jokaisen elementin tarkoituksena on tarjota vieraille kulissien takainen elämys värikkääseen 90-lukuun.

– Halusimme suunnitella huoneen, joka juhlistaa ysärihenkeä, eikä mikään hengi lapsuuden nostalgiaa paremmin kuin nämä ikoniset kuosit, kertoo Adam Jay, Hotels.comin toimitusjohtaja.

– Hotels.comilla olemme innoissamme, että pääsemme tekemään tästä unelmahuoneesta totta ja palkitsemaan asiakkaamme aikamatkalla menneeseen.

Nyt on aika sitoa hiusdonitsi päähän, sillä tämä unelmahuone on täynnä mitä insta-kuvauksellisimpia yksityiskohtia, aina neonvaloista delfiiniteemaiseen kylpyhuoneeseen. Huone on varattavissa vain rajoitetun ajan, ja yöpyjien (vapaassa!) käytössä on minibaari pullollaan 90-luvun suosikkivälipaloja.

Vieraat voivat nautiskella hotellielämän parhaista puolista: tämä nostalginen Hotels.comin brändihotelli tarjoaa luksusta esimerkiksi kuvioitujen kylpytakkien, tohvelien ja unimaskien muodossa. Tuotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, ja saat viedä ne kotiin – jotta pyjamabileet voivat jatkua ikuisesti! Muista myös kirjoittaa hotellin vieraskirjaan ennen lähtöäsi – geelikynällä, tietenkin.

Laita ystäviesi hakulaitteet laulamaan, sillä tämä on hotellikokemus vailla vertaa! Varausaika alkaa virallisesti perjantaina 11. lokakuuta, ja huoneet varataan nopeammin kuin ehdit sanoa ”makeeta!” Voit varata yön Barsala-tilassa Los Angelesin keskustassa vierailemalla täällä (11. lokakuuta alkaen). Yöpyminen on varattavissa ainoastaan Hotels.comin kautta 11.–27. lokakuuta.

Lähde ja kuvat: Hotels.com