Maailman ensimmäinen kahta eri tyylisuuntaa edustava hotellihuone on julkaistu ja sen nimi on So Extra So Chic.

Huone on sananmukaisesti jaettu keskeltä kahtia: toinen puoli huoneesta on ylimaksimalistinen ja toinen puoli ultraminimalistinen. Nyt on todella syytä kiistellä siitä, kumpi nukkuu milläkin puolella sänkyä!

Huoneen julkaisseen Hotels.comin yhteistyökumppaneina ovat toimineet Johnny Wujek, joka on luonut muun muassa Katy Perryn ja Mariah Careyn ikoniset tyylit, ja Kaitlyn Ham, minimalistisen tyylin muotiguru. Työn tuloksena on syntynyt tämä ainutlaatuinen hotellihuone The Curtainissa Lontoossa.

Huonetta esitellään tällä videolla.

Uusi huone täyttää kaikki tyylitoiveet, piditpä sitten rohkeista trooppisista kankaista tai sileistä valkoisista lakanoista. Maailman tyylikkäimpiin alueisiin kuuluvassa Lontoon Shoreditchissa sijaitsevan hotellin So Extra So Chic -huone on varattavissa vain Hotels.comista syyskuun loppuun asti.

Hotels.comin teettämän uuden kyselyn mukaan tavanomainen on vanhanaikaista! Jos et elä täysillä, olet ulkona kaikesta. Ultraindividualistinen tyyli on uusi normi: pari-kolmikymppiset haluavat antaa vaikutelman itsestään ainutlaatuisina ihmisinä (19 %) lähes kaksi kertaa useammin kuin vanhempansa (9 %). Huomiota haluavat pari-kolmikymppiset tahtovat myös erottautua muista** (40 %) mieluummin kuin olla trendikkäitä (25 %), hienostuneita (20 %) tai muodikkaita (21 %).

Tyylispektrin kaksi ääripäätä eli minimalismi ja maksimalismi heijastelevat individualismia ja pyrkimystä elää parasta elämää. Minimalismi ja siihen liittyvä skandinaavinen tyylikkyys ovat olleet pinnalla jo vuosia, mutta uusin trendi eli maksimalismi antaa luvan käyttää epäsointuisia tyylejä, pintoja, kuvioita sekä hulluja printtejä ja värejä samassa tilassa.

Johnny Wujekin So Extra -puoli hotellihuoneesta sisältää kultaisia koristeita, apinalamppuja ja loistevärein koristellun minibaarin. Kokonaisuus on viimeistelty epäsointuisilla kankailla, kerroksittain olevilla värikkäillä matoilla ja tapetilla, joka saa silmät menemään kieroon. Tämän vastapainona Kaitlyn Hamin So Chicin minimalistisella puolella on puhtaita linjoja ja pelkistettyjä mustavalkoisia pintoja. Valkonahkainen nojatuoli, tilaustyönä tehty taide, hillityt sisustuselementit ja ylellinen villapeite viimeistelevät kokonaisuuden.

Minimalismi on edelleen suosittua: pari-kolmikymppiset pitävät siitä, koska se on tyylikästä (22 %) ja hienostunutta (17 %). Toisaalta peräti 68 % vastaajista luokitteli skandinaavisen tyylin yksinkertaiseksi! Tyylispektrin toisessa päässä olevaa massasta erottuvaa tyyliä suosivat pari-kolmikymppiset pitävät maksimalismista, jota he kuvaavat sanoilla ekstra (47 %), omituinen (30 %) ja hauska (20 %). Tärkeimpinä tyyli-ikoneina pidettiin Rihannaa (19 %), Emma Watsonia (17 %), David Beckhamia (25 %) ja Johnny Deppiä (21 %).

Myös matkustamisessa ja hotelleissa ulkonäöllä on merkitystä. Hotellin tyyli (16 %) on pari-kolmikymppisille tärkeämpi kriteeri kuin se, mitä baareja ja ravintoloita lähistöllä on (13 %) tai mitä ilmaisia etuja he voivat saada (10 %).

– Halusin, että oma puoleni huoneesta tuntuu jännittävältä ja EKSTRALTA, mutta myös mukavalta ja viihtyisältä. Se on ikään kuin Dickensin Loisteliaan maailman jatkumoa, jossa on ripaus kalifornialaista rentoutta. Tyyli korostaa itseilmaisua, ja minulla selvästikin on paljon ilmaistavaa. Tässä maailmassa pitää vain erottua muista, Johnny Wujek kommentoi huonetta.

– Minua inspiroi moderni 1950-luvun design, jonka pohjalta loin avoimelta ja rauhoittavalta tuntuvan tilan. Kaikki esineet valittiin niiden tyylin ja funktionaalisuuden perusteella, ja laatua korostettiin erityisesti. Tilan tulee tuntua modernilta ja kevyeltä, ja silti siinä on oltava kodinomaista luokseen kutsuvaa lämpöä, totesi Kaitlyn Ham omasta minimalistisesta ratkaisustaan.

– Huoneessa voi olla harmaan sävyjä tai räikeitä kuvioita – tärkeää on, että ihmiset voivat ilmentää omaa ainutlaatuista tyyliään myös matkailun yhteydessä. Hotels.com haluaa aina kokeilla uusia asioita, joten So Extra So Chic -huoneessa tyylitietoiset matkailijat voivat kokea sekä minimalismin että maksimalismin kirjon. Nyt pitää vain päättää, kummalla puolella sänkyä haluaa nukkua! toteaa Liz Oakman, Hotels.com-brändin EMEA-alueen Senior Director & General Manager.

Vain Hotels.comin kautta saatavilla oleva #SoExtraSoChic -hotellihuone on nyt varattavissa Lontoossa The Curtain Hotel -hotellissa 30.9.2019 asti (saatavuuden mukaan), hinnat alk. 277 €/yö. Lisätietoja huoneesta on täällä.

Valitse oma puoliskosi uudessa uskomattomassa huoneessa Hotels.comista tässä, tai lataa Hotels.com-mobiilisovellus.

Lähde: Hotels.com

Kuvat: Hotels.com Minimalist v Maximalist @ The Curtain Hotel