Taiwanilainen sisustussuunnittelija Lure Hsu on kerännyt huomiota ympäri maailman ulkonäkönsä johdosta. Hoikka ja kaunis nainen nimittäin näyttää teini-ikäiseltä, vaikka täyttää pian jo 42 vuotta. Nyt kaunotar on kertonut julkisesti, mikä on hänen nuoren ulkonäkönsä salaisuus.
– Kosteuttaminen on kovin tärkeää. Itse asiassa kosteuttaminen voi vähentää ikääntymisen jälkiä, ihojuonteita ja muita iho-ongelmia, Lure kertoo.
Lisäksi nainen muistuttaa, että auringossa kannattaa olla, mutta maltillisesti. Liiallinen auringonotto on pahasta, eikä aurinkovoidetta kannata koskaan unohtaa. Lure myös ohjeistaa syömään vähemmän lihaa ja enemmän kuituja sekä proteiinipitoisia ruokia.
Lure myös liikkuu säännöllisesti ja välttää sokerisia juomia sekä rasvaisia ruokia. Sen sijaan Luren mukaan kannattaa nauttia runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, jos haluaa säilyä nuoren näköisenä.
Toisin sanoen Luren nuorekkaan ulkonäön salaisuus ovat terveelliset elämäntavat, sillä vippaskonsteihin nainen ei ainakaan myönnä turvautuneensa.


Kuvat: Instagram / Lure Hsu
Lähde: Mirror