Kuvaa, pelejä, kodin viihde-elektroniikkaa pääsee hypistelemään omin käsin Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivän viikonloppuna DigiExpo 2011 -messuilla. Tapahtuma kokoaa tuhansittain tekniikasta kiinnostuneita tutustumaan alan uutuustuotteisiin ja joulun pakollisiin hankintoihin laitteissa ja peleissä.
Peliuutuuksia ja SingStar-kisaa
DigiExpon uskollisimpia kävijöitä ovat pelaajat, jotka pääsevät omin käsin tutustumaan uusimpiin konsoli- ja tietokonepeleihin. Viime vuonna suurena hittinä olivat liiketunnistamiseen perustuvat tekniset uutuudet. Nyt huomio keskittyy uutuuspeleihin, jotka hyödyntävät tuota uutta tekniikkaa. Uutuuspelien lisäksi PlayStation tuo SingStar-kiertueen finaalin DigiExpo-messuille. Suomen SingStar 2011 kruunataan lauantaina 5.11. DigiExpon pelilavalla.
Ohjelmaa kuvasta aloittelijoille ja ammattilaisille
DigiExpossa käsitellään tänä vuonna kuvaamista ennätyksellisen laajasti. Luvassa on kaksi ohjelmalavaa, joissa  on kymmenittäin esityksiä niin ammattilaisille kuin harrastustaan aloitteleville. Samanaikaisten talviurheilutapahtumien kävijöille on luvassa vinkkejä esimerkiksi extreme-lautailun kuvaamisesta. Kameroita ja kuvaan liittyviä yrityksiä on lähtenyt mukaan aiempaa enemmän, mikä kertoo kuvaamisen suosion lisääntymisestä.
Teknologia kehittyy – miten pysyä perässä?
Pelit ja kuvaaminen kehittyvät huimaa vauhtia. Kuluttajille löytyy apua esimerkiksi älypuhelimen valintaan ja tietoa ison harppauksen kehityksessä ottaneista uusista televisioista. Ajankohtaisena aiheena tietoiskulavalla käsitellään myös Pilvi-palvelujen mahdollisuuksia.
HifiExposta apuja hifistelijöille
Samassa yhteydessä järjestettävä HifiExpo tarjoaa apuja niille, joiden vaatimustaso äänen ja kuvan suhteen on piirun verran korkeammalla. Nyt toistamiseen tapahtumankokonaisuudessa järjestettävä laadukkaan äänen ja kuvan tapahtuma osoitti edellisvuonna suosionsa ja kongressiyksikön ja hotellin tiloissa testattavissa olevat laitteet löysivät tuhansia uusia ystäviä.
5 tapahtumaa samalla lipulla: DigiExpo, HifiExpo, Skiexpo, BoardExpo ja Lätkä&Säbä
Aukioloajat: pe 4.11. klo 12-20, la 5.11. klo 9-19, su 6.11. klo 10-17.
Pääsyliput: aikuiset 14 e, lapset (7-15 v) 10 e, ryhmät (väh 10 hlö) 9 e/hlö, perhelippu  29 e (2 aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset), kokoaikalippu 25 e/18 e.
Lisätietoja: www.digiexpo.fi