[jwplayer]http://youtu.be/V0LQnQSrC-g[/jwplayer]
Tom Cruisen ollessa Intiassa mainostamassa uutta Mission Impossible – Ghost Protocol –elokuvaansa, yleisössä kuohuu jälleen. Mies saapui Mumbaihin ensivisiitilleen satojen fanien huomionosoitusten saattelemana, mutta paikalliset lehdet tuovat esiin nolon yksityiskohdan promootiokiertueesta; ”fanit” olivatkin tavallisia kaupungin asukkaita, joille oli maksettu paikalle saapumisesta. Lehtien mukaan noin 150 asukkaalle oli annettu jokaiselle arviolta 2 euroa ja tarjottu lounas, jotta he näyttelisivät olevansa innostuneita ja hurraisivat Tompalle.
Paramount Picturesin edustajat kieltävät väitteet: ”Tom Cruise on jättimäinen stara ja houkuttelee aina suuren joukon faneja paikalle kun mies kiertää maailmaa uutta elokuvaansa mainostamassa. Ainoat kenelle maksettiin rahaa, olivat esiintyjät jotka tanssivat tapahtumapaikan ulkopuolella. Ajatus, että faneille olisi maksettu on naurettava ja täysin valheellinen väite.”
Paikallisen Mumbai Mirror-lehden haastattelema mies kysyy: “Tom kaun? [Tom kuka?] En tiedä kuka hän on tai mitä hän tekee. Meidän käskettiin tulla tänne yhdeltä iltapäivällä ja odottaa ulkomaalaista VIP-vierasta tulevaksi lentokentän portilta, ja alkaa sitten huutamaan ja kiljumaan. Kukaan meistä ei tiedä kuka Tom on. Siellä oli myös buffet-lounas meitä varten, ja saimme 150 rupiaa [n 2 euroa] tästä työstä tänään. Me teemme tätä televisio-ohjelmia varten, sekä muihin tapahtumiin johon yleisöä tarvitaan.” Haastateltu mies halusi pysyä nimettömänä.