Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Anna-Liisa ”Ansku” Bergström poseeraa ilman rihman kiertämää Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä. Alastonkuva on julkaistu lehden Sielu & Ruumis -palstalla, jossa tunnetut suomalaiset esiintyvät alasti ja kertovat suhteestaan omaan vartaloonsa.

Hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan julkaistusta jutusta.

– Mietin muutaman kerran, lähdenkö mukaan, mutta miksi ei, Ansku paljastaa Instagramissa.

Huomasin voivani huonosti

Koko elämänsä tanssijan ammatista haaveillut Ansku kertoo lehdelle erikoistuneensa latinalaisiin tansseihin, joissa liikekieli on nopea.

– Minulla on voimakkaat lihakset eikä kovin pitkät raajat, mistä on etua vauhdin tuottamisessa. Vahvin puoleni on esiintyminen, Ansku kertoo lehdelle.

 

Tanssija pitää huolta itsestään harrastamalla monipuolisesti liikuntaa. Hän käy muun muassa salilla, pyöräilee ja juoksee.

– Jossain vaiheessa huomasin voivani huonosti, kun liikuin vain opettaessani muita. Oma treeni on tärkeämpää mielelle kuin ruumiille.

Ansku toimii parhaillaan MTV3-kanavalla nähtävällä Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 13. tuotantokaudella muotitoimittaja Sami Sykön tähtivalmentajana. Hänet on nähty aiemmilla kausilla parketilla muun muassa Duudsoneiden Jarppi Leppälän, vaatesuunnittelija Mert Otsamon ja laulaja Kasmirin kanssa.

Lue myös:

Duudsoneiden Jarppi uskoo Jukka Hildénin menestykseen tanssikilpailussa: ”Jukka on todella itsepäinen”

Matti Nykäsen Eveliina-tyttären hurja muodonmuutos: ”Tein paljon virheitä itseni kanssa” – katso huikeat kuvat!

Urheilijakaunotar jäi huume- ja päihdekoukkuun jo teininä: ”Join ja voin huonosti”