Keski-Suomessa asuva Anna kertoi Metropoli.netille elämänsä noloimmasta hetkestä.
Anna oli perheineen käymässä kaupungin uimahallissa. Kaikki sujui normaalisti, kunnes pois lähtiessä Anna oli 5-vuotiaan tyttärensä kanssa pukeutumassa pukukopissa.
– Yhtäkkiä tyttö iskee käteeni ”lelun”, jonka hän on juuri löytänyt. ’Äiti, mitä tällä lelulla tehdään?’ Tytöllä oli kädessä nystyräinen hieromasauva!
Anna ällistyi totaalisesti yllättävästä tilanteesta.
– En saanut ensin sanottua yhtään mitään ja sitten hädissäni keksin pelata aikaa kysymällä, mistä tyttö oli sen saanut. Tyttö kertoi, että se oli ollut yhdessä avonaisessa kassissa. Mentiin äkkiä palauttamaan sauvaa kassiin, ja sitten huomasin, että sehän oli täynnä lisää samaa tavaraa. Siis oikeasti? Kuka tuo kassillisen hieromasauvoja ja ties mitä yleiseen uimahalliin ja sitten vielä jättää sen auki? Aivan sairasta, Anna ihmettelee.
Tytär ei Annan mukaan ollut penkonut kassia enempää.
– Onneksi tyttö ei nähnyt mitä kaikkea muuta siellä oli. Sulloin sen kapistuksen kassiin ja otin kuvan, koska ajattelin että se on todiste sen ihmisen typeryydestä ja ajattelin selvittää kuka se oli, mutta en sitten viitsinyt jatkaa, vaan lähdettiin sieltä nopeasti pois. Lähetin kuvan teille, että kaikki näkevät mitä uimahalliin EI saa tuoda edes kassissa! Aikuisten lelut on ok omassa makuuhuoneessa, mutta eihän niitä nyt yleisille paikoille viedä… nyt järki käteen ihmiset!
Anna muistutti tytärtään, että toisten tavaroihin ei saa koskaan koskea ja keksi lopulta selityksen ”lelulle”.
– Selitin hänelle, että se ei ollut lasten lelu vaan sellainen hierontakone, jolla voi hieroa vaikka kipeää niskaa. Selitys meni läpi, mutta jos se olisi ollut oikean näköinen dildo missä on suonet ja kaikki… onneksi ei ollut. Se oli elämäni noloin hetki, vaikka dildo ei edes ollut minun, Anna sanoo.
Alla Annan ottama kuva uimahallin pukukopista löytyneestä kassista. Kuva toimikoon varoittavana esimerkkinä – olkaapa ihmiset tarkempia kassienne kanssa!

Ylempi kuva ei liity tapaukseen, kuva: Pixabay