Tällä viikolla Levillä tapahtui rinteessä ikävä tapaturma, joka on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa.
Nuori lautailija oli törmännyt toiseen laskijaan, jolta oli murtunut sääriluu kahdesta kohtaa. Loukkaantunut nainen kommentoi tapausta ja törmääjän toimintaa rankoin sanankääntein Facebookissa.
– Törmäsit muhun kovalla vauhdilla takaapäin lähes autiossa laskettelurinteessä. Kaaduin ja sanoin sulle, että pahasti kävi (sairaalassa selvisi, että sääriluu on kahdesta kohtaa poikki ja joudutaan leikkaamaan) ja jäin makaamaan rinteeseen, mutta et edes vaivautunut auttamaan, vaan lautailit karkuun. Hetken päästä häivyit isäsi kanssa rinteen ala-asemalta, ei tuntunut kiinnostavan pätkän vertaa mitä kanssasisarelle aiheutit. Tässä karmiva esimerkki välinpitämättömyydestä ja lähimmäisenrakkauden puutteesta. Loukkaantuneen henkilön auttamatta jättäminen ja paikalta häipyminen on tietääkseni heitteillejättö. Tästä isän ja tyttären toiminnasta ei voi muuta todeta, kuin että ei omena kauas puusta putoa.
Kiitos kuuluu kaikille muille ihanille laskettelijoille ja hoitohenkilökunnalle, jotka auttoivat minut rinteestä pois ja jatkohoitoon Helsinkiin. Saa jakaa!
Levi-facebook