Pitkän vankilatuomion saanut kohuliikemies Niko Ranta-aho teki paluun sosiaaliseen mediaan yli puolen vuoden tauon jälkeen. Hän jakoi osoitteen, johon hänen seuraajansa voivat laittaa kirjeitä ja kortteja.

– Viimeisestä kahdesta vuodesta 1,5 vuotta yksin eristettynä. Kaikesta huolimatta pilke silmäkulmassa on säilynyt ja vihdoin saan olla yhteydessä sinne muurien ”paremmalle puolelle”, hän kirjoitti ja jakoi Jokelan vankilan osoitteen.

Hänellä oli myös yksi toive.

– Myös jos jengillä on tarpeettomana cd, dvd tai blue ray -levyjä, niin täällä niille on käyttöä, hän jatkoi päivitystään.

Helsingin käräjäoikeus antoi toukokuussa tuomiot Suomen suurimpiin kuuluvasta Katiska-huumevyyhdistä, jossa pääsyytettyinä olivat liikemies Niko Ranta-aho ja liivijengi Cannonballin entinen johtaja Janne Tranberg. Somevaikuttajan ja entisen fitness-kaunottaren Sofia Belórfin osuus vyyhdissä oli pieni.

Käräjäoikeus tuomitsi Janne Tranbergin 12 vuoden 11 kuukauden ja Niko Ranta-ahon 11 vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen. Käräjäoikeus tuomitsi puolestaan Sofia Belórfin huumausainerikoksesta ja rahanpesusta 80 päivän ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi Sofia tuomittiin menettämään valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä 8 000 euroa sekä joutui korvaamaan asianajokuluja 10 500 euroa.

Lue myös:

Sofia Belórf kommentoi tiukasti ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon uusia syytteitä: ”Tosi surullinen juttu”

Sofia Belórf avautuu Katiska-dokumentissa poliisioperaatiosta: ”Pidätysaamu oli hyvin dramaattinen”

Seiska: Niko Ranta-ahon exä Linda Manuella Katiska-vyyhdistä – ”Syyte oli iso shokki!”