Mediapersoona ja kulttuurituotttaja Wallu Valpio, 46, putosi tämän vuoden Selviytyjät Suomi -sarjasta juuri ennen finaalia. Kisan voiton ja 30 000 euron palkintorahat kuittasi viikonlopun finaalilähetyksessä tubettaja Miska Haakana.

Vaikka voittoa ei tullut Selviytyjistä, ei Valpiolla kuitenkaan huonosti mene. Miehellä nimittäin töitä piisaa ja Töölössä sijaitsevan vuokra-asunnon lisäksi hänellä on peräti kaksi loma-asuntoa, joista yksi Suomen Fiskarsissa ja toinen Turkissa Alanyan lähellä.

Valpio kertoi Iltalehdelle aikovansa ostavaa loma-asunnon ensin Espanjasta, mutta kallistui sitten hinnan vuoksi Turkkiin. Eikä ihme, sillä Valpio maksoi unelmakämpästään Turkissa vain 34 000 euroa.

Neliöitä lukaalissa on vain 30, mutta huippumodernissa asunnossa on mm. poreallas hulppealla parvekkeellä ja lomakompleksin puitteet suorastaan pursuavat luksusta. Valpion käytettävissä on ulkouima-allas, sisäuima-altaita, kylpyläosasto, kolme erilaista saunaa, tenniskenttä, koripallokenttä, elokuvateatteri, pelihuone ja hierontahuone.

Valpio on unelmoinut pitkään omasta kodista ulkomailla.

– Päätin jo aikaa sitten, että ennen kuin täytän 40 vuotta, haluan asunnon lämpimästä maasta, Wallu kertoo Iltalehdelle.

Asunnon valinnan kriteerit olivat selkeät: piti olla aurinkoa ja vettä lähellä. Viisi vuotta sitten Valpio löysi unelmansa Turkista.

Huokean ostohinnan lisäksi asunnon kulut ovat minimaaliset, sillä yhtiövastike ja vakuutukset tekevät vuodessa yhteensä vain 315 euroa.

Lähde ja kuvat upeasta asunnosta sekä lomakompleksista: Iltalehti

Kuva: Instagram / Rockin’ Hot Mama Agency