Helsingissä 16. – 17.7. 2013 järjestettävän Weekend Festivalin artistikattaus täydentyy jälleen kansainvälisillä ja kotimaisilla huippunimillä. Ulkomaalaisista artisteista esiintymisensä ovat vahvistaneet Zedd, Feed Me ja Sub Focus, jotka esiintyvät myös ulkomaisilla jättifestivaaleilla ja maailman suurimmilla klubiareenoilla. Naapurimaista Ruotsista ja Virosta festivaaleille saapuvat kovassa nosteessa olevat Felix Zaltaio & Lindh Van Berg, Optimus Krime ja Cityflash. Festivaalin suomalaiseen artistikattaukseen tuovat oman lisänsä Redrama, K-System, DJ Rahim, DJ RNO, Sergei Shkuroff sekä nuori DJ -lupaus Jeremy Folderol.
Festivaalialue laajenee uuden sijainnin myötä viime vuodesta ja alueelle tulee tänä vuonna neljä erillistä lavaa. Päälava, jättiteltta, sekä 2 erilaista DJ-lavaa. Festivaalin musiikkilinjaus painottuu tänä vuonna elektroniseen tanssimusiikkiin, mutta festivaaleilla nähdään jälleen artisteja myös muista musiikkigenreistä.
Weekend Festival liput ovat saatavilla Tiketissä ja Lippupisteessä alkaen hintaan 71,50 euroa. Maanantaina 15. päivä huhtikuuta julkaistaan Weekend Festivalin toinen perjantaipäivän pääesiintyjistä.
Festivaalin nettisivut: http://www.wknd.fi