Äiti hylkäsi pojan, jonka kasvot peittyivät kasvaimen alle – poika kertoo videolla kärsimyksistään

Norsunluurannikolla asuva Kambou Sie, 17, on elänyt hengenvaarallisen sairauden kanssa 11-vuotiaasta saakka. Pojan kasvoissa on kasvain, joka on niin suuri, että se peittää hänen suunsa ja estää häntä pitämään silmiään auki.
Hyväntekeväisyyden avulla poika on vihdoin päässyt kemoterapiaan, jonka tarkoitus on pienentää kasvainta. Hän on myös menossa leikkaukseen, jossa kasvoista poistetaan kuollutta kudosta.
– Ihmiset sanoivat, että olen jonkinlainen hirviö, että ehkä olin syönyt jotain, mikä teki minusta tällaisen. Mutta poskeni vain jatkoivat kasvamistaan, poika kertoi.
Kaiken lisäksi pojan äiti hylkäsi hänet kasvaimen vuoksi.
– Kun sairastuin, kaikki sanoivat, etten voisi parantua eikä minua voinut rakastaa, joten hän lakkasi välittämästä minusta ja huolehti sen sijaan muista lapsistaan. Kun sairaus paheni, kaikki jättivät minut. Isäni oli ainoa, joka huolehti minusta, poika suri.
Pojan isä otti yhteyttä hyväntekeväisyysjärjestöön, joka on erikoistunut auttamaan vammaisia lapsia. Hyväntekeväisyysjärjestön keräämien rahojen avulla poika pääsi Italiaan tutkittavaksi. Hänellä todettiin Burkittin lymfooma. Sairaus voi johtaa kuolemaan, jos sitä ei hoideta.
– Haluan parantua, vaikka minun pitäisi ensin kärsiä sen vuoksi. Haluan vain, että poskeni hoidetaan, poika kertoi.
Hoitojen aloittamisen jälkeen Kamboun kasvain on pienentynyt merkittävästi.  Kambou on myö saanut viestin ja anteeksipyynnön äidiltään, joka hylkäsi hänet.


Lähde: DailyMail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.