Tartuntatautiasiantuntija  Anthony Faucin toive toteutui näyttelijä Brad Pittin ansiosta.

Anthony Fauci, 79, on Yhdysvaltain terävintä kärkeä taistelussa koronavirusta vastaan. Fauci on pysynyt viime kuukausina kiireisenä ja on useaan otteeseen ojentanut Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin väitteitä.

Hän on antanut lukuisia haastatteluita koronatilanteen etenemisestä. Muutama viikko sitten CNN:n haastattelussa Alisyn Camerota kysyi immunologilta hieman kepeämmän kysymyksen liittyen Saturday Night Live ohjelmaan jossa parodioidaan ajankohtaisia asioita.

– Kenen haluaisit esittävän sinua? Olen saanut muutamia ehdotuksia, kuten Ben Stiller ja Brad Pitt, Camerota uteli.

– Brad Pitt tietysti, Fauci naureskeli vastatessaan.

Katsojat sekosivat kun kun Yhdysvaltojen suosituimmassa keskusteluohjelmassa nähtiin ” Anthony Faucin tiedote suoraan Valkoisesta talosta” ja häntä näytteli tietysti Brad Pitt.

YouTubeen ohjelmasta ladatussa katkelmassa taitavasti naamioitu Pitt vitsailee Faucin saamista ihailukirjeistä ja ottaa kantaa Trumpin koronaviruksesta leviävään disinformaatioon ja vääriin mielikuviin.

Videota on katsottu jo yli yhdeksän miljoonaa kertaa ja katsojat ylistävät Pittin roolisuoritusta.

– Kuvitelkaa Fauci katselemassa Brad Pittiä esittämässä itseään.

– Täydellinen aksentti! Käsiliikkeet todellakin kruunasivat esityksen.

– Ensimmäinen kerta, kun todella pidin julkkiksesta tämän koko homman aikana.

Näet videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Saturday Night Live on yhdysvaltalainen viihdeohjelma, joka sai ensiesityksensä NBC-televisiokanavalla vuonna 1975. Ohjelmassa näyttelijät esittävät erilaisia sketsejä puolentoista tunnin ajan suorassa lähetyksessä. SNL on toiminut ponnahduslautana monille näyttelijöille ja koomikoille, kuten Eddie Murphylle ja Tina Feylle.

Saturday Night Live on yksi pisimpään esitetyistä televisiosarjoista Yhdysvalloissa. Sarjaa on tehty yli 40 tuotantokautta ja 800 jaksoa.

Lähde: Iltasanomat