Suomen kiistatta ja kirjaimellisesti suurin lätkäfani on ilman muuta suurista aurinkolaseista ja hillittömästä afrosta helposti tunnistettava Lärvinen, joka on jo vuosien ajan nähnyt jokaisen Suomen miesten edustusmaajoukkueen arvokisaottelun paikan päältä.
Huipputason jääkiekossa joukkueiden väliset erot ovat niin pieniä, että jokainen maa joutuu väistämättä kohtaamaan sekä voittoja että tappioita. Jokainen tappio on katkeraa kalkkia urheilijalle, kuten Leijonat saivat viime viikonloppuna todeta Moskovassa, mutta erityisen karvasta se on silloin, kun arvoturnaus päättyy tappioon ja kirkkain mitali menetetään. Urheilijoilla on omat keinonsa nollata tilanne ja unohtaa tappio, mutta entä fanit? Tappio riipaisee syvältä myös heitä ja hekin tarvitsevat jonkin keinon rauhoittaa häviön kuohuttamaa mieltä.

Lärvisen tapa käsitellä Leijonien ottelutappiota sopii hänelle, mutta ei välttämättä kovin monelle muulle fanille. Katso alla olevalta videolta miten Lärvinen kuittasi Leijonien syksyllä World Cupissa vastaanottaman edellisen illan selkäsaunan! Miten sinä penkkiurheilijana käsittelet erityisen koville ottavaa tappiota?
Lisää Lärvisen videoita Suomi voittaa kultaa -Facebook-sivulla!