Kaikkien aikojen tyylikkäin Haluatko miljonääriksi? -voitto

OTA OSASI 200 000 EUROSTA!

Takavuosien suosittu Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on tehnyt menestyksekkään paluun Suomen televisioon Jaajo Linnonmaan juontamana.
Tänä keväänä ei Suomessa ole vielä päästy juhlimaan päävoittoa, mutta vuosien varrella on nähty lukuisia voittoja eri puolilla maailmaa. Yksi kuuluisimmista on ensimmäinen USA:n ohjelmassa miljoona dollaria voittanut John Carpenter, joka hoiti homman niin tyylikkäästi, että siitä on vaikea kenenkään panna paremmaksi.
Alla olevassa videossa nähdään John Carpenterin kaksi viimeistä kysymystä vuonna 1999 lähetetystä Haluatko miljonääriksi? -ohjelmasta. Carpenter vastaa puolen miljoonan dollarin kysymykseen viilipyttymäisen varmasti ja nopeasti, pyytämättä yhtäkään oljenkortta, jotka hänellä ovat vielä kaikki käyttämättä. Vastaus on oikein. Carpenter ei hätkähdä juontajan varoitteluista ja etenee miljoonan dollarin kysymykseen. Nähtyään kysymyksen, hän turvautuu ”Kilauta kaverille” -oljenkorteen.
Carpenterin kommentti puhelimessa isälleen lyö kaikki totaalisesti ällikällä ja tekee televisiohistoriaa tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla
https://youtu.be/_ma8U6tV3oA


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.