Äiti antoi "pedofiilien" hyökätä poikansa kimppuun antaakseen hänelle opetuksen

On tietenkin tärkeää muistaa olla varovainen netin ihmeellisessä maailmassa, jotta ei joudu huijatuksi ja houkutelluksi vaarallisiin tilanteisiin. Netissä vaanii pedofiilejä ja sieppaajia, sekä muita epämääräisiä henkilöitä, joten siellä keskusteltaessa tulee olla varovainen. Asiasta on syytä kertoa lapsille ja nuorille, mutta eräs äiti meni monen mielestä aivan liian pitkälle saadakseen viestin perille pojalleen.
Thomas-nimisen teinipojan äiti otti yhteyttä YouTube-persoonaan, Coby Persiniin, antaakseen Thomakselle opetuksen netissä vaanivista pedofiileistä.

Persin järjesti äidin kanssa pojalle sellaisen opetuksen, josta pojalle jäi varmasti vakavat traumat loppuelämäkseen.
Äiti antoi luvan 22-vuotiaalle Persinile esittää netissä teinityttöä, joka houkuttelee pojan kotiinsa. Tarkoituksena oli nähdä miten poika reagoi houkutteluun ja antaa hänelle opetus, jos hän lankeaisi nettihoukutukseen.
Äidin kauhuksi Thomas meni tämän netissä tavanneensa ”tytön” kotiin. Talossa oven avasi tytön äitiä esittänyt nainen, joka pyysi poikaa odottamaan tyttöä. Tytön sijaan paikalle saapuukin kaksi pelottavan näköistä pelkkiin pyyhkeisiin pukeutunutta aikuista miestä, joista toisella on päässään musta peruukki. Miehet käyvät pojan kimppuun työntäen hänet sohvalle. Poika huutaa kauhuissaan apua, mutta miehet jatkavat hänen kovisteluaan, kunnes Persin ja pojan äiti saapuvat paikalle.
– Juuri näin sinulle tapahtuu! Miten monta kertaa olen sanonut sinulle, että vieraille ei saa jutella netissä? Ja sitten menet vieraaseen taloon tietämättä mikä siellä odottaa? äiti huutaa pojalle.
Myös Persin saarnaa pojalle nettiturvallisuudesta.
– Ymmärrätkö mitä teet äidillesi täällä? Kävelit juuri tuntemattomaan taloon, etkä edes tunne häntä. Tapasit hänet netissä ja vuorokauden sisällä olet jo täällä? Tämä on oikeaa elämää. Tämä tapahtuu nuorille ja he eivät tule takaisin.
– Ymmärrätkö, että olisin voinut menettää sinut tänään? pojan äiti jatkaa.
Vaikka kyseessä oli lavastettu tilanne, kaikki eivät ole samaa mieltä pojalle annetun opetuksen toteutustyylistä. Mentiinkö mielestäsi tässä liian pitkälle, vai tarvitsiko poika juuri tällaisen opetuksen?

Lähde: Unilad
Kuva: YouTube / Coby Persin