TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

”Ammuin itseäni kasvoihin!” Naisen itsemurha epäonnistui – video ei herkille

Christen McGinnes oli kokenut monta mullistavaa muutosta elämässään yhden vuoden aikana. Hän oli menettänyt työnsä sekä hänelle erittäin läheisen isoäitinsä. Kun hänen suuresti rakastamansa poikaystävä jätti hänet, hän ajautui olotilaan, jonka päätteeksi hän päätti tehdä itsemurhan ampumalla itseään päähän.

Käsiaseen luoti tuhosi McGinnesin kasvojen oikean puolen, mukaanlukien leukaluun, kolmasosan hampaista ja kielestä, suun alaosan sekä oikean silmän. Myös nenän sisäpuoli pirstaloitui laukauksesta.

Naisen tietämättä hänen kämppäkaverinsa nukkui viereisessä huoneessa ja heräsi laukaukseen. Kämppäkaveri soitti välittömästi ambulanssin ja McGinnesin henki onnistuttiin kuin ihmeen kaupalla pelastamaan. Vuonna 2010 tapahtuneen itsemurhayrityksen jälkeen hänelle on tehty 49 leikkausta, ja niitä on vielä luvassa lisää.

McGinnes kertoo nyt videolla muistikuviaan elämänsä muuttaneesta laukauksesta ja mitä hän on joutunut kokemaan sen jälkeen. Kokemus oli ja on edelleen rankka, mutta se sai hänet arvostamaan elämää uudella tavalla.

Nykyisin McGinnes auttaa ihmisiä pääsemään eroon mielenterveyteen ja itsemurhayrityksiin liittyvistä ennakkoluuloista tekemällä vapaaehtoistyötä traumakeskuksessa.

Alla oleva video ei sovellu herkille.

Videokuvat: YouTube / Barcroft TV

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN