Discovery Channelin Cooper’s Treasure -sarjan toisen kauden kuvauksissa on tapahtunut mahdollisesti ufot todeksi osoittava löytö Bermudan kolmion alueelta. Näin ainakin uskoo aarteenetsijä Darrell Miklos.
Ohjelmaa tiimeineen kuvaamassa ollut aarteenetsijä Darrell Miklos, 55, jäljitti uponnutta englantilaisen laivan hylkyä, kun hän huomasi pohjassa noin sadan metrin syvyydessä korallin kauttaaltaan peittämän muodostelman, joka hänen mukaansa ei voi olla luonnollinen eikä ihmisen tekemä.
Läpimitaltaan noin 200-metrisen kohouman pystysuorissa reunoissa on mm. käsimäisiä ulkonevia osia, jotka Mikloksen mukaan näyttävät muodoltaan nykyaikaisen hävittäjäaluksen aseilta. Ulokkeita on reunoissa yhteensä 15.
Mikloksen ryhmän geofyysikkojen mukaan löytöä peittävä koralli voi olla jopa noin 5 000 vuotta vanhaa, joten aivan äskettäin muodostelma ei ole pohjaan voinut ilmestyä.
Miklos käyttää uponneiden laivojen etsinnässään apuna entisen NASA:n astronautin, Gordon Cooperin, 1960-luvulla laatimia karttoja noin sadasta magneettisesta poikkeamasta Bermudan kolmioksi kutsutulla alueella. Miklos oli tämänkin laivan hylyksi uskomansa kohteen jäljillä Cooperin karttojen perusteella.
Miklos on vakuuttunut, että hänen löytönsä tulee shokeeraamaan koko maailman, sillä hän uskoo sen olevan satoja tai tuhansia vuosia sitten mereen pudonnut avaruusalus. Miklos aikoo aikoo todistaa asian nostamalla aluksen pinnalle. Metropoli.net jää mielenkiinnolla odottamaan, miten projekti etenee.
Uskotko sinä ufoihin? Kommentoi tätä artikkelia sekä jaa se Facebookissa!
https://youtu.be/eFcklOWc6nQ
Lähde: DailyMail
Kuva: YouTube / Cooper’s Treasure