Hotelli etsii kadonnutta varvasta – maistaisitko sinä tätä ällöttävää drinkkiä?

Kanadalaisesta hotellista kuuluu kummia. Downtown Hotelin baarista nimittäin varastettiin ihmisen varvas, jolla on erikoinen käyttötarkoitus. Kadonnutta varvasta käytettiin cocktailiin, josta hotelli on kuuluisa. Suositun drinkin nimi on sourtoe cocktail eli hapanvarvascocktail.
Drinkki koostuu viskishotista ja kuivatusta varpaasta. Alunperin drinkissä käytettiin viskin sijaan tuopillista samppanjaa, mutta juoma vaihdettiin erään vanhan rouvashenkilön valituksen johdosta. Rouvan kerrotaan sanoneen, ettei varpaassa ole mitään vikaa, mutta kokonaista tuopillista samppanjaa hän ei kykene juomaan.
Ihmiset ympäri maailman tulevan kokeilemaan kuuluisaa drinkkiä, jonka juoja saa muistoksi sertifikaatin drinkin nauttimisesta. Cocktailin juomisessa on yksi tärkeä sääntö: juojan huulten on kosketettava varvasta. Varpaan nielaiseminen on kuitenkin vakava rikkomus.
Hotelli etsii nyt varastettua varvasta. Hotellin edustaja epäilee, että varas on quebeciläismies, joka oli katoamisiltana hotellin baarissa. Miehen oli kuultu kehuskelevan, että hän aikoo varastaa varpaan. Hotelli on luvannut palkkion varvasta koskevasta informaatiosta.
Hotelli ei ole täysin pulassa, sillä heillä on pari varavarvasta. Varastettua yksilöä he kehuvat kuitenkin erityisen hyväksi. Hotelli saa käyttämänsä varpaat lahjoituksina ihmisiltä, joiden varpaita on poistettu esimerkiksi onnettomuuden seurauksena.
Videolla uteliaat turistit maistavat hotellin kuuluisaa drinkkiä.

Lähde: Huffington Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.