198-senttinen ja 136-kiloinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja ajautui painiotteluun poliisin kanssa – myymälä koki kovia kamppailun aikana. Riehuja tavoitteli poliisin asetta tämän vyöltä.

Rutiininomainen pysäytys liikenteenvalvonnan aikana äityi melkoiseksi käsirysyksi, kun järkälemäinen mies ei lukuisista kehotuksista huolimatta suostunut antamaan ajokorttia ja rekisteriotetta poliisille. Pysäytetty mies jankutti kymmeniä kertoja haluavansa jutella poliisin esimiehen kanssa.

Keskustelun aikana mies nousi autostaan ja käveli viereiseen myymälään, jolloin poliisi kävi häneen käsiksi. Myymälän hyllyt kokivat kovia painiottelun aikana ja riehujaan käytettiin sähkölamautinta. Sillä ei kuitenkaan näyttänyt olevan mitään vaikutusta – pikemminkin mies vain hermostui tästä.

Lopulta korsto saatiin aisoihin ja hänet painettiin lattiaa vasten. Vielä tuolloinkin hän yritti tavoitella asetta toisen paikalle tulleen poliisin vyöltä, kuten videosta näkyy. Painiminen alkaa noin kahden minuutin kohdalta, kun mies kävelee myymälään.

Lähde: TMZ

Kuva: TMZ:n julkaisema video