FBI julkaisi hyytävän videon 10-vuotiaan tytön kidnappauksesta saadakseen lisätietoa tekijästä.
Kidnappaus tapahtui Chicagossa 20. joulukuuta 2017 klo 15:30 jalkakäytävällä, kun tyttö oli kävelemässä koulusta kotiin. Videolla (jossa on virheellinen aikaleima) näkyy mies, joka menee seisomaan katumaasturinsa taakse. Kun tyttö tulee kohdalle, mies sieppaa hänet ja vie autoonsa.
Tyttö kertoi myöhemmin, että mies lähti ajamaan ja löi tyttöä useita kertoja kasvoihin, kun hän yritti karata autosta. Mies myös peitti tytön suun kädellään, kun hän yritti kirkua. Mies pysäköi auton kauempana tapahtumapaikasta kujalle ja vaati tyttöä riisumaan housunsa. Kun tyttö kieltäytyi, mies kysyi uhkaavasti ”haluatko kuolla” ja uhkasi ampua hänet. Sitten mies pakotti tytön riisumaan housunsa ja käytti tätä hyväkseen 5 minuutin ajan.
Tyttö onnistui kuitenkin pakenemaan ja pysäytti ohi ajavan auton, jonka kuljettaja soitti poliisille. Pedofiili ehti karata, mutta FBI:n haltuunsa saaman videon avulla 38-vuotias Bryan Protho pidätettiin viikkoa myöhemmin.
Prothoa syytetään kidnappauksesta, josta voi saada elinkautisen vankeusrangaistuksen. Yhdysvalloissa kidnapauksen minimirangaistus on 20 vuotta.
FBI julkaisi videon Prothon pidätyksen jälkeen saadakseen yleisöltä lisätietoa, oliko auto nähty muilla alueen rikospaikoilla.
Alla pelottava video 10-vuotiaan tytön tylystä kidnappauksesta.

Lähde: Meaww
Kuva: YouTube / FBI Chicago